Ads Area

turk telekom İnternet ve Alo Dakika Paketleri’nde 1 Ay Bedava


Türk Telekom, limitsiz fiber internet ve ev telefonu hizmetlerini, ‘İnternet ve Alo Dakika Paketleri’nde 1 Ay Bedava’ kampanyasında bir araya getiriyor. 

 


Kampanyada, internet ve ev telefonu hizmeti ilk ay ücretsiz sunuluyor. Türkiye’nin fiber gücü Türk Telekom, İnternet ve Alo Dakika Paketleri’nde ‘1 Ay Bedava’ kampanyasını müşterilerle buluşturuyor. 
 
Bu doğrultuda; limitsiz internetle birlikte Alo Dakika Paketleri alan yeni müşteriler, evden rahatça konuşmak için evde internet ve ev telefonu ürünlerinden ilk ay ücretsiz yararlanabiliyorlar. 
 
Kampanyada 24 ay kalma sözü veren müşteriler, her şey dâhil ayda 95,90 TL’ye hem ev telefonundan sevdikleri ile konuşabiliyor hem de limitsiz fiber internetten faydalanabiliyorlar. 
 
100 mbps’ye kadar değişen hız seçenekleri sunulan kampanyada müşteriler ev telefonunda aylık 250 DK, 500 DK, 1.000 DK veya limitsiz dakika paketlerinden birini tercih edebiliyorlar Türk Telekom müşterileri, ihtiyaç duydukları kablosuz telefonları Türk Telekom mağazalarından satın alabiliyorlar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area