Ads Area

Marvel's Guardians of the Galaxy" ve "Dying Light 2 Stay Human" için GeForce RTX Geliştirmeleri, "Battlefield 2042" Bundle Paketi ve Daha Fazlası

Almanya'nın Köln kentine sanal yolculuk yapan NVIDIA, bir kez daha Gamescom'dan çıkan PC oyun haberlerinin çoğunun arkasındaki itici güç konumunda. 
 

  Marvel's Guardians of the Galaxy, NVIDIA DLSS ve Işın İzlemeyle Piyasaya Sürülüyor 
 
 NVIDIA, Marvel's Guardians of the Galaxy 26 Ekim'de piyasaya çıktığında PC sürümünün ışın izlemeli yansımalar ve NVIDIA DLSS ile piyasaya sürüleceğini ve GeForce RTX oyuncularına kusursuz bir PC deneyimi sunacağını duyurdu.  
 
Dying Light 2 Stay Human’a NVIDIA DLSS ve Işın İzleme Geliyor 
Aralık ayında piyasaya çıkacak olan Dying Light 2 Stay Human, NVIDIA DLSS'nin yanı sıra ışın izlemeli yansımalar, global aydınlatma ve gölgeleri içerecek. 
 
GeForce RTX Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarlarla Birlikte Battlefield 2042 Bundle Paketi Haziran ayında NVIDIA, Battlefield 2042'nin resmi grafik ortağı olduğu ve oyunun NVIDIA DLSS ve NVIDIA Reflex'i destekleyeceğini duyurdu. GeForce RTX teknolojileriyle dolu olan Battlefield 2042, GeForce RTX oyuncuları için mükemmel bir deneyim sağlıyor. 
 
Gamescom'da Battlefield 2042 bundle paketinin sınırlı bir süre için belirli GeForce RTX masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarla birlikte satılacağı duyuruldu. Tüm ayrıntılara linkteki makaleden erişilebiliyor. Fragman ve websitesinden daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.  
 
Escape from Tarkov ve Rust’a Reflex Optimizasyonları Geliyor 
 NVIDIA, Unity Engine tabanlı oyunlar için optimizasyonlar ve Boost Modunda iyileştirmeler içeren NVIDIA Reflex için bir güncelleme yayınladı. 
 
Unity motoruyla oluşturulmuş son derece popüler çok oyunculu oyun olan Rust ve Escape From Tarkov, güncelleme alan ilk iki oyun. Escape from Tarkov’ta gecikme seviyesindeki düşüş miktarının %38'den %58', Rust'ta ise %38'den %51'e yükseldiği görülebilir. 
 
  NVIDIA'dan Diğer Gamescom 2021 Oyun Haberleri 
 Gamescom 2021'deki diğer heyecan verici duyurular arasında şunlar yer alıyor: 
 
 • Myst, NVIDIA DLSS ve ışın izlemeli yansımalarla 26 Ağustos'ta piyasaya çıkıyor. NVIDIA DLSS'yi etkinleştirmek, Myst'te iki katından fazla performans sağlayabiliyor. 
 
Myst ayrıca DLSS'yi VR moduna entegre ederek, klasik bulmaca oyununu çarpıcı bir 4864 x 2448 çözünürlükte oynamayı mümkün kılarken, pürüzsüz ve sürükleyici bir deneyim için 90 fps'yi koruyor. 
 
 • GRIT, NVIDIA DLSS ile 1 Eylül'de erken erişime açılacak olan, vahşi batı hikayesine dayanan yeni bir battle royale oyunudur. DLSS, GRIT'te 4K'da performansı %60'a kadar artıracak. Bu, yeni DLSS karşılaştırma videosunda incelenebilir. 
 
• SYNCED: Off Planet, NVIDIA DLSS ve ışın izlemeli yansımalar ve gölgelerle piyasaya sürülecek. NVIDIA DLSS, görüntü kalitesinden ödün vermeden performansı artırıyor. Işın izleme ve NVIDIA DLSS karışımıyla GeForce RTX oyuncuları benzersiz bir SYNCED: Off Planet deneyimine sahip olacaklar! Teknolojiler, yeni oyun fragmanında görülebiliyor. 
 
 • Bright Memory: Infinite, NVIDIA DLSS ve ışın izlemeli yansımalar, gölgeler, caustics ve RTX global aydınlatmayla 2021'in sonlarında piyasaya çıkıyor. Teknolojiler, yeni oyun fragmanında görülebiliyor. 
 
 • Loopmancer, NVIDIA DLSS ve ışın izlemeli yansımalar, gölgeler ve global aydınlatmayla piyasaya sürülecek. Yeni oyun fragmanına linkten ulaşılabiliyor. 
 • Chivalry 2, DLSS performans artışı alıyor.
 • DLSS ile piyasaya sürülen Faraday Protocol, performansı 4K'da %75'e kadar artırıyor. 
 
• Yakın zamanda NVIDIA, Proton'da NVIDIA DLSS desteğini başlattı ve Linux oyuncularının DOOM Eternal, No Man's Sky ve Wolfenstein: Youngblood dahil olmak üzere NVIDIA DLSS ile Vulkan API oyunlarını oynamasını sağladı. Önümüzdeki ay Control, Cyberpunk 2077, Death Stranding, F1 2020, Mechwarrior 5: Mercenaries ve Necromunda: Hired Gun dahil olmak üzere düzinelerce DirectX 11 ve DirectX 12 oyununa da eklenecek. 
 
• Sekiz yeni mouse test edildi ve Reflex uyumluluğu onaylandı. NVIDIA Reflex-uyumlu bir mouse’u NVIDIA Reflex Latency Analyzer teknolojisiyle bir monitöre takmak, tıkla ve görüntüle sistem gecikme ölçümü sağlıyor.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area