Ads Area

Mobilden Akbanklı olanlar, 1.200 TL’ye varan chip-para kazanıyor

Akbank, Akbank Mobil’den Akbanklı olanlara cebe inen Akbank Kart ile internet alışverişlerinde toplam 1.200 TL’ye varan kaybolmayan chip-para kazanma imkanı sunuyor. 


 Mobilden müşteri olma sürecini başlatan Akbank, müşterilerine benzersiz fırsatlar sunmaya devam ediyor.
 

Dijital süreç ile Akbanklı olanlara 1 yıl boyunca EFT/Havale, limit üstü para çekme ve ortak ATM işlemlerinden ücretsiz faydalanma imkanı sunan banka, 

 


Akbank Mobil’den ilk kez Akbanklı olup, Akbank Kart’ını cebe indiren müşterilerine internet alışverişlerinde %2, ayda 100 TL, 1 sene sonunda da toplam 1.200 TL’ye varan kaybolmayan chip-para kazandırıyor. 
 
Akbank Kart ile müşterilerine internetten yaptıkları alışverişleri kapıda ödeme yerine, hesaplarındaki nakit ile internetten güvenli alışveriş yapabilme olanağı sağlayan Akbank, sosyal mesafemizi koruduğumuz bu dönemde teması en aza indirmeye de yardımcı oluyor. 
 
Üstelik Akbank Kart ile temassız olarak tek seferde 350 TL’ye kadar alışveriş de yapılabiliyor. 
 
Akbank Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Şebnem Dağ Güven “Artık müşterilerimiz Akbank Mobil’den, Akbank Kart’ını anında cebe indirebiliyor. 
 
Geçen yıl tasarımını ve özelliklerini yenilediğimiz, Türkiye’de temassız işlemlerde pazar lideri banka kartı olan Akbank Kart’ın dijital kullanım özelliği ile kuryeyi beklemeden anında internetten ödeme yapılabilir, mobil ödemelerde kullanılabilir. 
 
Akbank Kart ile yapılan alışverişlerde müşteriler hesaplarındaki para ile internet ve günlük alışverişlerini hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirler. 
 
Üstelik dijital müşteri edinimi sürecimiz ile Akbanklı olanlar, her internet alışverişine %2, aylık 100 TL’ye, toplamda 1.200 TL’ye varan chip-para kazanabiliyorlar” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area