Ads Area

Huawei Online Mağazası’nda MateBook Serisi için fazladan 1 yıl garanti süresi sunuyor

Tüketici ihtiyaçlarını ve dizüstü bilgisayar kullanım alışkanlıklarını değerlendiren HUAWEI, dizüstü bilgisayar ürünlerini satın alan kullanıcılara istedikleri takdirde uzatılmış 1 yıl daha garanti sunuyor. 
 
Tüketiciler normalde 2 yıl olan dizüstü bilgisayar garanti süresini 3 yıla çıkarabiliyorlar. HUAWEI’nin MateBook dizüstü bilgisayarlarının kullanım süreleri uzadıkça, tüketicilerin ihtiyaçları da farklılık gösteriyor. 


 

Satın aldıkları bilgisayarları uzun süreler boyunca sorunsuz ve gerektiğinde HUAWEI servis garantili ücretsiz onarım fırsatıyla kullanmak isteyen tüketiciler, HUAWEI Online Mağaza üzerinden MateBook Serisi dizüstü bilgisayar satın alımı yaparken uzatılmış garanti seçeneği ile 3 yıllık tam garanti kapsamına kavuşabilecekler. 
 
799 TL’den başlayan fiyatlarla uzatılmış garanti hakkı, ana cihaz ile birlikte anakart, CPU, bellek, monitör, sabit disk, klavye, güç adaptörü ve dahili pili de kapsıyor. 
 
Uzatılmış garanti seçeneği, HUAWEI Online Mağaza üzerinden satın alınacak MateBook 13, MateBook 14, MateBook D14, MateBook D15, MateBook D16, MateBook X ve MateBook X Pro HUAWEI dizüstü bilgisayarlarda geçerli oluyor. 
 
Tüketiciler, cihazlarının garanti durumunu aşağıdaki bağlantıdan sorgulayabilirler:

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area