Ads Area

Vodafone, müşterilerine birçok işlemde Mayıs boyunca en az 10 GB hediye ediyor.

Vodafone, müşterilerinin Ramazan Bayramı sevincine yeni dijital kampanyalarla ortak oluyor. 
 

Herkes için en iyi teklifi dijital kanalları üzerinden sunan Vodafone, müşterilerine birçok işlemde Mayıs boyunca en az 10 GB hediye ediyor. 


 
Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, Ramazan Bayramı’na özel olarak başlattığı ve Mayıs sonuna kadar sürecek yeni dijital kampanyalarını duyurdu. 
 
Vodafone, herkes için en iyi teklifi dijital kanalları üzerinden sunuyor. Avantajlı tekliflerini Vodafone Yanımda uygulaması ve vodafone.com.tr’de toplayan Vodafone, müşterilerine birçok işlemde Mayıs boyunca en az 10 GB hediye ediyor. 
 
 En iyi dijital teklifler Vodafone’da 
Vodafone, Ramazan Bayramı kampanyaları kapsamında, faturalı yeni müşterilerine ilk 3 ay geçerli %15 indirim ve ilk ay geçerli Uyumlu tarifelere 10 GB, Red tarifelere ise 20 GB hediye ediyor. 
 
Vodafone, ev interneti müşterilerine ise ilk 6 ay %50 indirime ek olarak Vodafone’lulara 1 ay geçerli 10 GB hediye ederken, akıllı cihaz alımlarında da 3 ay geçerli aylık 5 GB hediye ediyor. 
 
Vodafone’un kampanyalarını değerlendiren Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Selen Ertem, şunları söyledi: “Vodafone olarak, her zaman dijital kanallarımızda avantajlı teklifler sunuyoruz. Herkes için en iyi teklifi dijital kanallarımız üzerinden müşterilerimize ulaştırıyoruz. 
 
Bu yıl tam kapanma nedeniyle evlerde geçirdiğimiz Ramazan Bayramı’na özel başlattığımız ve Mayıs sonuna kadar sürecek dijital kampanyalarımızla, müşterilerimizi ihtiyaçlarını askıya alma derdinden kurtarıyoruz. 
 
Bu kampanyalarla, ihtiyaçlarını bayi kanalından karşılamaya alışık olan müşterilerimizi de dijital kanallarımıza çağırıyoruz. 
 
Bayrama özel avantajlı tekliflerimizi Vodafone Yanımda uygulaması ve vodafone.com.tr’de topladık. Müşterilerimize birçok işlemde Mayıs boyunca en az 10 GB hediye ediyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ayrıcalıklı ürün ve servisler sunmaya devam edeceğiz.”  
 
Faturasız numara taşımada da eve ücretsiz teslimat 
Vodafone, tam kapanmanın uygulandığı 17 Mayıs’a kadar, müşterilerinin evlerinden çıkmadan numara taşıma başvurusu yapabilmeleri için faturasız hatlarda online başvuru ile eve ücretsiz teslimat hizmetini de başlattı. 
 


Kullanıcılar, bu süre boyunca online’a özel 35 TL fiyatla sunulan ve 12 GB içeren Süper Kolay Paket’e başvuru yapabilecek. Vodafone’un dijital kampanyalarından yararlanmak için Vodafone Yanımda mobil uygulaması ya da vodafone.com.tr adresi kullanılabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area