Ads Area

Mobilden Akbanklı olanları benzersiz fırsatlar bekliyor

Akbank, mobilden Akbanklı olanlara 1 yıl boyunca EFT ve havale, limit üstü para çekme ve ortak ATM işlemlerinden ücretsiz faydalanma imkanı sunuyor. 
 

Üstelik ilk kez Akbanklı olup Akbank Mobil’den Axess’e başvuranlar 900 TL’ye varan chip-para kazanabiliyor. Bankacılığı geleceğe taşıyacak öncü marka olma vizyonuyla hareket eden Akbank’ta mobilden müşteri olma süreci başladı. 


 
Akbank, dijital süreç ile Akbanklı olanlara 1 yıl boyunca EFT/Havale, limit üstü para çekme ve ortak ATM işlemlerinden ücretsiz faydalanma imkanı sunuyor.
 
İlk kez Akbanklı olup Akbank Mobil’den Axess veya Wings’e başvuranlar ise internet alışverişlerinde %10, ayda 75 TL, 1 sene sonunda da toplam 900 TL’ye varan kaybolmayan chip-para kazanabiliyor. 
 
Herkesi şubelere gitmeden diledikleri yerden ve istedikleri zaman, dakikalar içerisinde, kağıtsız, imzasız, Akbanklı olmaya davet eden Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, “Tüm müşteri etkileşim noktalarında sade ve yalın hizmetler sunan bir banka olarak, uzaktan müşteri olma konusunda da mükemmel hizmet vermek için hazırız” dedi. 
 
Akbank Mobil’den müşteri olanları birçok avantajın beklediğinin de altını çizen Yüce, uzaktan müşteri olma süreciyle ilgili şu bilgileri verdi: 
 
“1 Mayıs’ta başlayan yeni yasal düzenleme sayesinde Akbank Mobil’i indirenler bilgilerini girerek ve kısa bir video görüşmesi yaparak dakikalar içinde Akbanklı olabiliyor. Akbank Mobil’i indirenler vadesiz hesap, banka kartı, kredi ve kredi kartı başvurularını da anında yapabiliyor. 
 
Üstelik onaylanan kredi ve kredi kartı başvurularında, müşteri olma sürecinin sonunda, kredi hesaplarına yatmış, Türkiye’de bir ilk olan cebe inen kredi kartları kullanıma açılmış oluyor. 
 
Böylelikle kullanıcılar, son derece basit ve akıcı bir deneyimle, diledikleri zaman ve diledikleri yerden Akbank müşterisi olurken, aynı zamanda pek çok temel bankacılık ürününe de kısa sürede sahip olabiliyorlar. 
 
Uzaktan müşteri edinimi için ileri teknolojileri kullanarak tasarladığımız sürecimizi baştan sona OCR (Optik Karakter Tanıma), NFC (Yakın Mesafe İletişimi), biyometrik, canlılık kontrolleri ve görüntülü görüşme adımlarıyla, birbirini tamamlayan, çapraz teyitlerin yapıldığı tek bir oturum şeklinde tasarladık.” 
 
Dijital bankacılığı finansal kapsayıcılığı hızla geliştirmek için önemli bir araç olarak gördüklerini belirten Yüce, “Müşterilerimize sunduğumuz dijital ve yenilikçi ürün ve hizmetleri geliştirerek yaygınlaştırmaya devam edeceğiz. Yeni dönemin bu hedeflerimize ulaşmada önemli bir etkisi olacağına inanıyoruz” dedi.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area