Ads Area

Dünyaca ünlü amplifikatör markası Hegel, Bircom’la Türkiye’de

1988’de Bent Holter’in Trondheim Teknik Üniversitesi'nde öğrenciyken temellerini attığı, Hi-Fi dünyasının en saygı duyulan amplifikatör markaları arasında yer alan Hegel, Bircom güvencesi ve distribütörlüğünde Türkiye pazarına sunulacak. 
 

 Hoparlör, müzik çalar ve ses sistemlerinde teknoloji lideri olan, tüketici elektroniğinde önde gelen dünya markalarının Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Bircom, marka karmasını genişletmeyi sürdürüyor. 
 


1988’de Bent Holter tarafından kurulan Hegel markası, Holter’in, “amplifikatörlerde kullanılan transistörün orijinal tasarımıyla geleneksel Hi-Fi sistemlerinin sorunlarını çözmesi” konulu bir tez yazmaya karar vermesiyle ortaya çıktı. Holter’in tezinin hedefinde sesteki bozulmanın ortadan kaldırılması vardı. 
 
Bugün, portföyünde; entegre, pre, power ve phono amplifikatörlerin yanı sıra CD çalarlar ve D/A dönüştürücüler de bulunan Hegel, tüm dünyada 54 farklı noktada ses tutkunları ile buluşmayı sürdürüyor. Hegel portföyünde yer alan ürünler, Bircom güvencesi ve distribütörlüğünde ülkemizde satışa sunulacak. 
 
Hegel, SoundEngine teknolojisiyle başlayan inovasyon tutkusuyla Hi-Fi dünyasına yeni teknolojiler kazandırmayı sürdürmekte. 30 yılı aşkın deneyimi ve kazandığı sayısız ödülle ses tutkunlarının vazgeçilmez markaları arasında yer almayı sürdüren Hegel, Türkiye’de Bircom tarafından temsil edilecek. 
 
Bircom hakkında 
Bircom, müşterilerinin ihtiyaç ve amaçlarına ‘iyi teknoloji’ deneyimi ile kavuşmasını hedefliyor. 49 yıllık deneyimi ile ürün ve hizmeti birlikte sunan Bircom, güçlü organizasyon yapısı ve 80’den fazla genç çalışanı ile net, çözüm odaklı ve verimli şirket kültürünü merkezine koyuyor. 
 
Bircom, ürün ve hizmetleriyle ekosistemine dahil ettiği müşterilerine satış öncesinde olduğu gibi sonrasında da tüm iletişim kanallarını açık tutarak onlara kesintisiz çözümler üretiyor. 
 
Bircom, tüm bu süreçlerini ISO 10002 müşteri deneyimi standartları ile esnek, objektif ve tarafsız bir şekilde oluşturuyor ve müşterilerinin kişisel verilerinin gizliliğine saygı duyuyor. 
 
Bircom, müzik ve ses tutkunları için tüketici elektroniğinin önde gelen dünya markaları Sennheiser, Bang & Olufsen, Klipsch, KEF, NAD, Bluesound, Audioengine, Astell&Kern ve Oehlbach gibi kulaklık, hoparlör, müzik çalar ve ses sistemlerinde teknoloji lideri olan şirketlerin Türkiye distribütörüdür. 
 
Temsil ettiği küresel markaların ülke çapında dağıtım, lokalizasyon, eğitim, kurulum ve satış sonrası hizmetleri Bircom tarafından başarıyla sürdürülmektedir. 
 
Bircom, sahip olduğu güçlü satış kanalları üzerinden seçkin iş ortakları ile markalarının her yerde erişilebilir olmasını da sağlamaktadır. 
 
Bünyesindeki inovasyon merkeziyle bilişim alanında da çalışmalarını sürdüren marka, en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin sıralandığı Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda 2007-2018 yılları arasında 8 kez listelenmiş, Avrupa ve Ortadoğu-Afrika bölgesinde ‘En Hızlı Büyüyen Teknoloji Şirketleri’ listesinde de birçok kez yer alarak uluslararası başarısını tescil etmiştir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area