Ads Area

Akbank 19 Mayıs’ı gençlerle birlikte kutluyor

Akbank, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu güne özel hazırlanan reklam filmi ve online yapılacak bir dizi etkinlikle kutluyor. 
 

18 Mayıs’ta Akbank’ın Youtube kanalında yayınlanacak ‘Gençler İçin Çağdaş Sanat Buluşması’ sohbet toplantısı ile başlayacak bu etkinlikler, 21 Mayıs’ta online etkinlik platformu JoJo’da yapılacak Akbank Gençlik Konseri ile devam edecek. 
 


 Türkiye’yi geleceğe taşıyacak öncü banka olma vizyonu ile çalışan Akbank, Türkiye’nin geleceği olan gençlerin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu güne özel hazırlanan reklam filmi ve online yapılacak bir dizi etkinlikle kutluyor. 
 
1936’da, hayatında ilk kez kendisine doğum günü sorulduğunda, “Doğum günüm 19 Mayıs” diyen Atamızın beyanından yola çıkarak hazırlanan ve ilk kez 17 Mayıs akşamı yayınlanan reklam filminde Akbank, Atatürk’e verilecek en güzel doğum günü hediyesinin onun gençliğine iyi bakmak olduğuna vurgu yapıyor. 
 
Reklam filminde bankanın, Ocak ayında lansmanı yapılan ve binlerce gence yapay zekâdan ileri düzey analitiğe, robotikten tasarım odaklı düşünmeye kadar pek çok alanda yetkinlikler kazandıracak eğitimler sunmayı hedefleyen Akbank Gençlik Akademisi’yle, gençlerin her zaman yanında olmayı sürdüreceği de ifade ediliyor. 
 
Online etkinlikler, 18 Mayıs’ta Akbank’ın Youtube kanalında yayınlanacak Gençler için Çağdaş Sanat Buluşması ile başlıyor. 
 
Marcus Graf moderasyonunda Contemporary Istanbul Genç Danışma Kurulu’ndan konuşmacıların da yer alacağı sohbette gençler için çağdaş sanat piyasasından genç koleksiyonerliğe, çağdaş sanat alanında yetenek yönetiminden çağdaş sanatın görünürlülüğüne kadar pek çok konuda bilgi paylaşımı yapılacak. 
 
19 Mayıs’ta Akbank’ın Instagram sayfasında yayınlanacak ‘İşin içinden çıkanlar’ canlı yayınında ise Yalçın Pembecioğlu, üniversite öğrencisi olan Seray Öztürk ve Ekin Al’ı ağırlayacak. 
 
Yine aynı gün ‘Bugüne hazır mısınız?’ podcast serisinde ise 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel kayıt yayında olacak. 
 
Akbank Akademi Müdürü Selda Özçalık’ın, iş hayatında değişen yetkinliklerden bahsedeceği podcast Akbank’ın Apple Podcast, Spotify ve Google Podcast hesaplarından dinlenebilecek. 21 Mayıs’ta ise online etkinlik platformu JoJo’da yapılacak 
 
Akbank Gençlik Konseri’nde Dolu Kadehi Ters Tut ve Sedef Sebüktekin sahne alarak gençlere keyifli bir akşam yaşatacak. Konser ücretsiz olarak akbank.jojo.live web adresi üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area