Ads Area

Dünyanın Buzdolabı ile Çekilen İlk Filmi

Siemens Ev Aletleri, 174 yıllık bilgi birikimi ve deneyimi ile günümüzde de sektöre yenilikler kazandıran, standartları belirleyen, geleceğin yaşam tarzını bugüne taşımaya devam ediyor. 
 

Son olarak Siemens Ev Aletleri ve reklam ajansı MullenLowe İstanbul ile birlikte, entegre kameraya sahip Siemens XXL buzdolapları için yenilikçi bir projeye imza attı. 
 
Yönetmenliğini Kala Film’den Barış Çolak’ın yaptığı “Piknik” isimli film, dünyada buzdolabı ile çekilen ilk film olarak iletişim dünyasında yerini aldı.  


 
Home Connect ile her yerden erişim  
Geleceğin teknolojilerini kullanıcılarla buluşturan Siemens Ev Aletleri’nin yenilikçi Home Connect uygulamasına sahip beyaz eşyalar ile her şey kontrolünüz altında. 
 
Wi-Fi özellikli Home Connect ile evin içinde veya dışında, yaşamın tüm alanlarında beyaz eşyalar ile bağlantı kurulabiliyor ve yönetilebiliyor. 
 
Önceden fırına yerleştirdiğiniz yemeğinizi tam olmasını istediğiniz kıvamda ve zamanda pişirebilir, yerinizden kalkmadan kahvenizi hazırlayabilirsiniz. 
 
Hatta marketteyken buzdolabınızda hangi ürünün olup olmadığını hatırlayamıyorsanız Home Connect uygulaması ile entegre kameralar sayesinde buzdolabınızın içini görebilirsiniz. 
 
 Siemens XXL Buzdolabı da, entegre kameralarıyla kapak her açılıp kapandığında otomatik olarak fotoğraf çekiyor ve uygulamaya gönderiyor. 
 
Böylece dilediğiniz an telefonunuzdaki uygulamada, buzdolabınızın içerisinde neler olduğunu görebiliyorsunuz. Dünyanın buzdolabıyla çekilen ilk filmi “Piknik”, bu özellikten yola çıkılarak tasarlandı. 
 
Buzdolabıyla çekilen bu fotoğraflar stop-motion tekniğiyle bir araya getirildi. Buzdolabının içerisindeki iki pasta figürünün romantik hikayesi birleştirilen binlerce fotoğrafla anlatılarak izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. 
 
Filmin Künyesi 
Reklam Ajansı: MullenLowe İstanbul Reklamveren: Siemens Ev Aletleri Ürün: Siemens XXL Home Connect Kameralı Buzdolabı Yönetmen: Barış Çorak Yapım Şirketi: Kala Film Müzik: Jingle House

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area