Ads Area

Scotty, Vodafone Busıness’ın Motor Takip Çözümü İle ‘Scotty’lerini Canlı Takip Ediyor

Yolculuk paylaşımı ve e-ticaret lojistik uygulaması Scotty, filosundaki motosikletleri canlı olarak harita üzerinden takip edebilmek için Vodafone Business’ın Motor Takip Çözümü’nü seçti. 
 

Scotty, Motor Takip Çözümü sayesinde internete bağlı herhangi bir cihazdan sisteme giriş yaparak motosikletlerini takip edebilecek. 
 
Aynı zamanda kullanılan GPS teknolojisi ile motosikletin hızı, rotası, konumu, kontak ve günlük kilometre gibi bilgilerin hem anlık hem de geriye dönük yapılan raporlamalarını görebilecek. İşletmelerin dijital iş ortağı Vodafone Business, işletmelere değişen günlük düzen ve iş yapış şekillerine uygun çözümler sunuyor. 


 
Yaygın dağıtım ağıyla beraber hızlı ve güvenli teslimat hizmeti sunan Scotty, filosundaki Scotty’lerini canlı olarak harita üzerinden takip edebilmek ve tek bir yönetim ekranından bağlantılı hizmetlerini takip edebilmek için Vodafone Business’ın Motor Takip Çözümü’nü tercih etti. 
 
Vodafone Motor Takip Çözümü sayesinde internete bağlı herhangi bir cihazdan sisteme giriş yapılarak Scotty’ler genel merkez tarafından takip edilebiliyor. 
 
GPS teknolojisi kullanılarak motosikletin hızı, rotası, konumu, kontak ve günlük kilometre bilgisi anlık ve geriye dönük raporlanabiliyor. Çözümün içerisindeki sensörler sayesinde izinsiz şekilde motorsiklet yer değiştirdiğinde uyarı veriliyor ve çalınma gibi istenmeyen durumlar önlenebiliyor. 
 
Yüksek hassasiyete sahip GPS alıcısı ile motorun aktif olarak çalışmadığı durumlar tespit ediliyor ve motor direkt düşük akım moduna geçiriliyor. Motor hareket ettiğinde ise otomatik olarak aktif moda dönülüyor. 
 
Böylece motor aküsünün tükenmesi gibi olumsuzlukların önüne geçilebiliyor. Ayşe Fıçı: “Lokasyon takibi için nesnelerin interneti teknolojisinden faydalandık” Vodafone Business Pazarlama Direktörü Ayşe Fıçı, şu açıklamalarda bulundu: 
 
“Vodafone Business olarak yeni normalde hızlı değişen ihtiyaçlara adapte olmayı kolaylaştıran çözümlerimiz ile işletmelerin dijital iş ortağı olarak yanlarında yer almaya devam ediyoruz. Scotty ile yaptığımız iş birliği de bunun güzel bir örneği. 
 
Motor Takip Çözümümüz ile Scotty’nin motosikletlerini haritada canlı olarak takip etmelerini sağlayacak olan platform ihtiyacını karşılıyoruz. Scotty’lerin lokasyon takibini yapabilmek için nesnelerin interneti teknolojisinden faydalandık.
 
Bu teknoloji ile Scotty ulaşım ağının direkt bağlantıda olmasını sağladık. Sağlanan entegrasyon ile motorun konum bilgisinin genel merkez ekranlarına anlık olarak yansımasına imkan sunuyoruz. 
 
Aynı zamanda profesyonel filo yazılımı ile tüm operasyon sürecinin tek bir ekrandan takip edilebilmesine olanak sağlıyoruz.”
 
Hayri Arslan: “Dağıtım süreçlerinin anlık takibi ve kontrol edilebilirliğinde altyapımızı teknolojideki son gelişmelerle buluşturduk” Scotty Genel Müdürü Hayri Arslan, şu açıklamalarda bulundu: 
 
“İnternetin ticaret mecrası olma yolundaki gelişimini hızla tamamlaması ve pandemi sürecinde büyüyen e-ticaret platformları tarafından neredeyse tamamen dış kaynaklarla çözümlenen teslimat süreçleri, sektörde fark yaratma konusundaki en büyük etken haline geldi.
 
Scotty olarak bu süreçte daha aktif rol oynamak adına teknolojik altyapımızı değişen ihtiyaçlara yönelik düzenledik. 
 
Şeffaf, hızlı ve güvenilir teslimat için Vodafone Business tarafından sağlanan teknolojik destek ile Scotty’lerimizi anlık olarak sahada takip ederek raporlayabilir hale geldik ve böylece operasyonel verimliliğimizi artırmış olduk.” 
 
 Scotty Hakkında Scotty, 2017 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Yolculuk paylaşımı ve e-ticaret lojistik aplikasyonu olarak geliştirilmekle birlikte, servis ulaşımını ve küçük-orta boy parsellerin teslimatını sağlamak için dizayn edilmiştir. 
 
Scotty, insanların zamanını ve parasını koruyarak pandemi sürecinde güvenli e- ticaret çözümleri önermiştir. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi yoğun nüfuslu şehirler için bu kritik olan süreçte önemli girişimlerde bulunmuştur. 
 
Scotty, yolculuk paylaşımında ilk ve tek olmanın yanı sıra 2020 senesinde pandemi sürecinde beklenenden daha fazla talep görmeyi deneyimlemiş ve böylelikle e-ticaret lojistiğinde de hacmi genişleyen bir marka konumundadır.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area