Ads Area

Fujifilm Instax Mini 40 ile Günün Her Karesi’ Çok Daha Eğlenceli

Fujifilm, Instax serisini tamamlayan, klasik tasarımlı yeni analog kamerası Instax Mini 40 ile fotoğraf çekmeyi daha eğlenceli kılıyor ve fotoğraf karelerini daha yüksek kalitede yakalamayı vaat ediyor. 
 

Global tanıtımı geçtiğimiz günlerde yapılan; yeni Instax Mini 40’ı, Fujifilm Avrupa Başkanı Toshi Lida “Klasik ve şık tarzı ile fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı seven herkese hitap eden Instax Mini 40, 
 


kolayca taşınabilir, yüksek kaliteli parlak siyah dokusu ve gümüş detaylara sahip görünümü ile Fujifilm kameralarının, ikonik tarzlarıyla uyumlu; Instax Mini 40, zamanın ötesinde bir tasarım sunuyor.“ sözleriyle tanıttı. 
 
Klasik film kontakt baskı görünümüne sahip ve popüler Instax Mini film serilerine yeni bir tarz getiren film çeşidi ‘INSTAX MINI™ Instant Contact Sheet Film’in de tanıtımını yapan Fujifilm, fotoğraf hobisi olan herkese sıradışı heyecanlar sunmaya devam ediyor. 
 
 Günün her saati daha iyi fotoğraflar için otomatik pozlama işlevi Otomatik pozlama işlevi, deklanşöre basıldığında, ortam ışığı seviyesini otomatik olarak; algılıyor ve deklanşörün hızı ile flaş çıktısını manzaraya göre optimize ediyor. 
 
Başlangıç seviyesindeki Instax kullanıcılarının dahi iç ya da dış mekan koşullarına bakılmaksızın; uygun şekilde, otomatik pozlanmış fotoğraflar çekmesine ve böylece anında yüksek kaliteli fotoğraf baskıları elde edilmesine olanak tanıyor. 
 
Daha hızlı ve kolay özçekimler için selfie (özçekim) modu Kullanıcılar, kamerayı açtıktan sonra sadece objektifin ön kenarını çekerek özçekim yapabiliyor ve yakın çekimler için son derece uygun selfie modunu etkinleştirebiliyor. Bu sayede; artık özçekim ve yakın çekim fotoğraflar hiç olmadığı kadar kolay pozlanabiliyor. 
 
 ‘INSTAX MINI™ Instant Contact Sheet Film’ ile anında mini film ‘Instant Contact Sheet Film’, işlenen film şeritleri, bir fotoğrafçının kontakt baskısının görünümünü taklit ediyor. 
 
Tüm Instax filmlerde olduğu gibi ‘Instant Contact Sheet Film’, her bir film kutusunda 10 poz ile sunuluyor. Instax Mini 40 hakkında daha fazla bilgiye orijinal sitesi instax.com/mini40 üzerinden ulaşabiliyor. Instax Mini 40‘lar tüm Fujifilm Instax satış noktalarında 1.099 TL’ye satışa sunuluyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area