Ads Area

Casper ile İş İçin Teknoloji

Türkiye’nin teknoloji markası Casper, dijital dönüşüm sürecine sunduğu çalışmaları “iş için teknoloji” çatısı altında topluyor. 
 

Kurumlara sunduğu özel hizmetler ile yerinde üretimden hızlı teknik servise, lojistikten ek garanti sürelerine kadar pek çok konuda iş hayatını kolaylaştıran kurumsal çözümler sunuyor.
 


 Üretkenliği ve motivasyonu artırmanın önemi, çalışanların başarısı, teknolojik ve dijital çözümlerin verimliliğine bağlıdır. 
 
“Casper İş Çözümleri”, kurumların ihtiyaç ve taleplerine uygun çözümler üreterek hedeflerine ulaşmaları yolunda bir iş ortağıdır. 
 
Kurumların ergonomik, işlevsel ve performanslı ürünler kullanması ve sonrasında da iş yaşamlarını sorunsuz sürdürmeleri öncelikli önem taşımaktadır. 
 
Casper, “Kurumsal Çözümler” kapsamında hızlı servis ağı, kolay entegre sistemleri, yerli üretimi ve yerinde servis hizmeti ile kurumların iş yaşamını kolaylaştıran teknolojik çözümler sunar.  
 
Casper Eğitim Çözümleri 
Eğitimin her adımında gerekli olan teknolojik ürünleri tedarik etmek için “Casper Eğitim Çözümleri” nden faydalanabilirsiniz. Kolay entegre olabilen yapısıyla eğitim noktalarına ister tablet ister laptop ister masaüstü bilgisayar ile ulaşmanızı sağlar. 
 
Yerli üretimin verdiği güç ve sağladığı avantajları ön planda yer alırken geniş ve hızlı servis ağı ile birlikte Casper, eğitim çözümlerinin önemli parçalarından biri olarak ön planda yer alır.  
 
Kurumsal Çözümler 
Her bir kurum mevcut iş modeli doğrultusunda farklı beklenti ve ihtiyaçlara sahiptir. Casper işletmeniz için önde gelen teknolojiye maksimum cihaz verimliliği ile katkıda bulunur. 
 
Kurumların ihtiyaçlarına yönelik cihazlar geliştiren Casper, özelleştirilebilen bilgisayarla işinizdeki performans ve verimliliği artırıyor. 
 
Seçenekler sadece laptop ya da masaüstü modelleri ile sınırlı olmazken, standart modellerin yanı sıra mobil cihazlar ya da iş istasyonu gibi cihazlar da Casper güvencesi ile sunuluyor.
 
İş İçin Teknoloji 
İş yaşamının ve çalışmalarının sorunsuz bir şekilde sürdürülebilmesi adına sürekli bir gelişim içerisinde olan Casper, bu sayede yıllardan beri sektörde elde ettiği deneyimlerini paylaşarak, işletmelerin ihtiyaçlarına en uygun cevabı sunmayı başarıyor. 
 
Tabletlerden bilgisayarlara telefonlardan iş sunucularına kadar akıllı çözümleri ile işlerin her bir aşamasında aksama yaşanmadan çalışmaların sürmesi için çalışıyor. 
 


 VIA, Nirvana ve Excalibur markalarıyla telefondan tablete, dizüstü bilgisayardan mini PC’lere kadar uzanan geniş ürün gamı ile Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük eden Casper’ın kurumsal ürünlerine https://www.casper.com.tr/kurumsal-cozumler adresinden ulaşabilir, işletmenize en uygun çözümlere ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area