Ads Area

Sennheiser HD 250BT yeni fiyat performans ürünü

Kaliteli ses dendiğinde akla ilk gelen marka Sennheiser, yeni fiyat/performans ürünü HD 250BT ile premium ses kalitesini ulaşılabilir bir fiyata müzikseverler ile buluşturuyor. 

 


 

Efsanevi HD 25 DJ kulaklığının tasarımına sahip olan HD 250BT serisi, tek sefer şarjla 25 saatlik pil ömrü ve dinamik bass özelliğiyle mükemmel sese ulaşmak isteyenlere teknolojik bir çözüm sunuyor.



 

Sennheiser, HD 250BT ile premium ses kalitesini ulaşılabilir bir fiyatla müzikseverlerle buluşturmaya hazır. Sennheiser’ın yeni fiyat/performans ürünü HD 250BT serisi, Sennheiser’ın ünlü sürücü teknolojisi ile dinamik bass ve yüksek kaliteli ses sağlayan, heyecan verici bir ses deneyimi sunuyor.

 

Sennheiser, HD 250BT Her koşula uyum sağlayan dayanıklı ve hafif tasarım

 

25 saatlik pil ömrü ve gelişmiş kablosuz teknolojisiyle her yerde olağanüstü bir müzik deneyimi yaşatan HD 250BT, en yoğun yaşam tarzlarına ayak uydurabilen bir tasarıma sahip. Sadece 125 gram ağırlığındaki kulaklık, piyasadaki rakiplerine göre en hafif yapısıyla öne çıkarken; AAC, aptX™ ve aptX™ Low Latency kodek desteği ile mükemmel, gecikmesiz bir ses deneyimi sunuyor.  

 

Şık ve hafif tasarımıyla; metroda, sokakta, evde, kısaca müziğe ihtiyaç duyduğunuz her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz HD 250BT; gün boyu kullanıma uygun yapısıyla yeni müzik partneriniz olmaya aday.

 

Müzikseverler kendini DJ gibi hissedecek

 

Efsanevi HD 25 DJ kulaklığının tasarımına sahip olan HD 250BT, teknik üstünlüğünün yanında kullanıcılarına kendilerini dünyanın en önemli DJ’lerinden biri gibi hissetme şansı da sunuyor. 

 

 Müzikseverlere; Smart Control uygulama desteği ile ekolayzır ayarlarını değiştirme ve batarya durumunu öğrenme imkanı da veren Bluetooth® 5.0 desteğine sahip HD 250BT, telefon görüşmelerinde de yüksek bir performansa sahip. 

 

 

Sennheiser, HD 250BT satış fiyatı: 899 TL

Kutu içeriği: HD 250BT Wireless Kulaklık, USB-C Şarj Kablosuz, Hızlı Kullanım Kılavuzu

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area