Ads Area

oppo Find X3 Pro tanıtıldı

OPPO, tüketicilerin merakla beklediği, dünyanın ilk bir milyar renk desteğine sahip (Full-path Billion Colour) akıllı telefonu Find X3 Pro'yu, online olarak düzenlediği global etkinlikte gün yüzüne çıkardı.  

 


Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO, akıllı telefonlara yeni bir standart getiren Find X3 Pro modelini online olarak düzenlediği global etkinliğinde tüketicilerle buluşturdu. 



 

10-bit Mutlak Renk Yönetim Sistemi ve Milyar Renkli Ekranı ile dikkat çeken Find X3 Pro'nun üstün kamera özellikleri, imkanların ötesine geçen kavisli yapısı ve uzay çağı tasarımı, üst düzey kalite ve şıklık sunuyor. Qualcomm'un amiral gemisi gücü ile sınıfının en iyisi VOOC hızlı şarjı, mükemmel bir uyum yakalıyor ve yeni bir standart belirliyor. 

 

Etkinlikte konuşan OPPO Global Pazarlama Başkanı Lie Liu, şu açıklamalarda bulundu: “Yeni dünyalar keşfederken hayatınıza uyum içinde eşlik etmesi için OPPO Find X3 Pro'da evrenin derinliklerinden, gelecekten ve geçmişten ilham aldık. 

 

İçi ve dışı dahil her milimetresi güçlü ve esnek bir şekilde, milyar renk mükemmelliğiyle sürükleyici ve her zaman güzel duyguları harekete geçirmek üzere tasarlandı.”

 

OPPO Find X3 Pro Uzay çağı tasarımı; Fütüristik estetik

 

Şık bir tasarıma sahip Find X3 Pro'nun tek bir cam parçası kesintisiz bir eğri içinde pürüzsüz bir şekilde kıvrılıyor ve öncü mühendislik ile benzersiz stilin birleştiği bir telefon ortaya çıkıyor. 

 

Yalnızca 8,26 mm inceliğe ve 193 gr ağırlığa sahip olan Find X3 Pro, cebe kolayca sığıyor ve ele doğal bir şekilde oturuyor. Akıllı telefon IP68 sertifikasıyla suya ve toza dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor.

 

Mavi renkteki Find X3 Pro, %85 oranında ışık geçirmezlik seviyesine hassas bir şekilde sabitlenmiş parlama önleyici mat bir kaplamayla birlikte geliyor. Kameraların etrafına yerleştirilen çift tonlu saten kaplama, zengin bir görüntü ve kontrast yaratıyor. 

 

Mavinin pürüzsüz ve benzersizliğinin yanında, Parlak Siyah renkteki Find X3 Pro ise ağırbaşlılığı ve klasik zarafeti temsil ediyor. Zengin porselen cilası ışığı büküp telefonun zarif açılarını öne çıkarıyor. Seramik benzeri kaplama, yüksek kalitede bir görünüm sunuyor. 

 

OPPO Find X3 Pro Keskin ve parlak görüntüler

 

3216x1440 ekran çözünürlüğüne sahip 6,7 inç genişliğindeki ekran, nefes kesici görüntüler için OPPO'nun Mutlak 10 bit Renk Yönetim Sistemi'nden güç alıyor. Kristal netliğinde 525 PPI piksel yoğunluğuna ve 1300 nitlik en yüksek parlaklık değerine sahip OPPO Find X3 Pro, keskin ve parlak görüntü sunuyor. 

 

Şaşırtıcı 5.000.000:1 kontrast oranıyla görüntülenen tonlar, aslını yansıtabilecek kadar gerçekçi olmasıyla dikkat çekiyor. OPPO Find X3 Pro'nun ekranı 0,4 JNCD renk doğruluğu derecesine ve A+ DisplayMate sertifikasına da sahip.  

 

Gücü verimli kullanan LTPO OLED paneli sayesinde, Find X3 Pro'nun ekranı 5  120Hz aralığında uyarlanabilir yenileme hızı sağlayabiliyor. İster çok oyunculu bir oyunda olun, ister sosyal medya akışınızda gezinin veya bir e-kitap okuyun, Find X3 Pro'da görüntüler kayıp akarken aynı zamanda güç tasarrufu da sağlanıyor.

 

Her ayrıntıyı yakalıyor

Profesyonel fotoğrafçılar kamera sensörlerini değil lensleri değiştirir. Find X3 Pro da tam olarak bunu yapıyor. 

 

DSLR'lerden esinlenen Find X3 Pro, en çok kullandığınız geniş ve ultra geniş olmak üzere iki lens arasında geçiş yapmak istediğinizde sizi daha küçük bir sensör kullanmaya zorlamak yerine her zaman en iyi seçeneği sunuyor.

 

Find X3 Pro'nun geniş ve ultra geniş kameralarının her ikisinde de Sony ile ortak geliştirilen IMX766 50MP sensör bulunuyor. Her ikisi de zengin, milyar renkli görüntüler ve videolar çekiyor. 

 

Kameralar yüksek çözünürlüğü akıllı otomatik odaklama ve 4 cm makro odak mesafesiyle birleştiriyor. Gündüz veya gece fark etmeksizin tüm ortamlarda Find X3 Pro her ayrıntıyı yakalıyor.

 

Find X3 Pro, 60x zoom yapabilen Microlens ile mikroskobik güzellikleri ortaya çıkarabiliyor ve bir detay dünyası sunabiliyor. Bu özelliklere ek olarak, milyar renkli 4K 10 bit video kaydı da yapabiliyor. 

 

Günlük fotoğraflamanın yanı sıra film yapımcıları veya sosyal medyada hızlı çekim yapmayı sevenler de titreşimsiz, zengin, çarpıcı görüntülerin keyfini çıkarabiliyor.

 

Amiral gemisi olmanın gücü…

Find X3 Pro, zorlu kullanımlarda soğukkanlılığını koruyan hızlı bir amiral gemisi olarak üretildi. 

 

Yeni Qualcomm Snapdragon 888 işlemci ile güçlendirilmiş, 2,84GHz'e kadar CPU hızları sunan 64 bit sekiz çekirdekli yonga seti ile en zorlu oyunlarda bile zorlanmayacak şekilde geliştirilen Find X3 Pro, selefine göre yüzde 25 performans artışı sunuyor. 

 

Find X3 Pro'nun ultra ince ve ultra verimli soğutma sistemi cihazın sıcaklığını düşürürken Adreno 660 GPU, grafik oluşturmada yüzde 35'lik bir performans iyileştirmesi sağlıyor. 

 


OPPO Find X3 Pro Uzun ömürlü hızlı şarj

 

Find X3 Pro'da tüm inceliğine rağmen 4500 mAh büyüklüğünde bir pil yer alıyor. SuperVOOC 2.0 hızlı şarj ile sadece 10 dakikada yüzde 40 şarj olan Find X3 Pro, 30W AirVOOC kablosuz hızlı şarj ile sadece 80 dakikada yüzde 100'e kadar güç sunuyor. Ayrıca, 10W ters kablosuz şarjla gücünüzü paylaşabilirsiniz. TÜV Rheinland Sertifikalı Güvenli Hızlı Şarj Sistemi ile hızlı bir şekilde güç sağlayabilirsiniz. 

 

ColorOS 11.2: Bırakın yaşam aksın

OPPO'nun arayüzü ColorOS 11.2, inanılmaz deneyimler ve sınıfının lideri gizlilik özellikleri sunmak için Google'ın Android 11 işletim sistemiyle bir araya gelerek Google Play Store'a ve 3 milyondan fazla uygulamaya tam erişim sunuyor. 

 

Kullanıcısına göre özelleştirilebilen ColorOS 11.2, parlak ve açık bir mod ya da seçkin bir karanlık mod seçimini size bırakacak şekilde tasarlandı. 

 

Hızlı ve hassas ekran altı parmak izi sensörüyle Find X3 Pro'nun kilidini biyometrik olarak açarken sık kullandığınız kısa yollara Hızlı Başlatma uygulamalarıyla hemen erişebilirsiniz. Ekranı sağdan içeri kaydırarak daha da özelleştirilebilir seçenekler sunan Kenar Çubuğu'na ulaşabilirsiniz.

 

Android 11 ve ColorOS 11.2'nin en güncel gizlilik özelliklerine sahip Find X3 Pro, kullanıcılara bilgileri üzerinde daha fazla kontrol imkanı tanıyor. İş ve kişisel yaşamı ayırma konusunda ise Çoklu Kullanıcı uygulaması sayesinde akıllı telefonda iki ayrı alan oluşturulması sağlanıyor.

 



 

OPPO'nun oyun araç kiti Oyun Alanı, arka plan müdahalelerini sınırlıyor, telefon sıcaklığını takip ediyor, performansı artırıyor ve çevrimiçi oyunlar için ağı hızlandırıyor.

 

Hayatınızın müziğini duymaya hazır olun

Telefonunuzdaki uyarıların bip sesi veya tiz bir sesten ziyade bir senfoni olduğunu hayal edin. 

 

OPPO, Find X3 Pro'nun özel zil ve bildirim sesleri için Hans Zimmer ile çalıştı. 200'den fazla prodüksiyonun müziğine imza atan Hans Zimmer'in aldığı ödüller arasında bir Akademi Ödülü, iki Altın Küre, üç Grammy, bir Amerikan Müzik Ödülü ve bir Tony Ödülü bulunuyor. 

 

12 erkek ve 200 kadından birinde renk görme bozuklukları görülüyor. OPPO, ColorOS 11.2'nin bir parçası olan Renk İyileştirme ile Munsell 100 Hue Testi'nin daha kapsamlı bir versiyonunu oluşturdu. Bu test, her Find X3 Pro kullanıcısı için kendi görüşüne özel optimum renk düzeltmesi yapılmış 765 potansiyel ekran kalibrasyonundan birini sunuyor.

 

OPPO Watch ve Enco X ile bağlantıda kalın

 

OPPO ayrıca, şirketin Wear OS by Google ile çalışan ilk akıllı giyilebilir cihazı olan OPPO Watch için en son yazılım sürümü 1.6'yı da duyurdu. Bu güncellemeyle ikisi Find X3 Pro'nun tasarım dilini yansıtan 18 yeni saat yüzü sunuluyor. 

 

Güncelleme, OPPO Watch ile akıllı telefonlar arasındaki sinerjiyi de geliştiriyor. Kullanıcılar artık, OPPO saatlerinden telefonlarını bulabiliyor ve kamera deklanşörüne basabiliyor. 

 

Bu da kamera sarsıntısını azaltıyor ve grup çekimlerini kolaylaştırıyor. OPPO Watch'u daha da akıllı ve çok yönlü hale getiren bu yenilenmiş özellikler dünya çapında yayınlanacak bir güncellemeyle sunulacak.

 

Sınıfının lideri ses öncüsü Dynaudio ile birlikte yaratılan ve OPPO'nun ilk premium kablosuz aktif gürültü önleyici kulaklığı OPPO Enco X, şirketin zengin ses mirasından güç alıyor. 

 

OPPO'nun kendini geliştiren DEEB 3.0 dinamik zenginleştirme motor sistemine sahip Enco X, üst düzey ve etkileyici ses kalitesi için LHDC codec bileşenini destekliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area