Ads Area

GeForce NOW powered by GAME+ Abonelik Ücretleri belli oldu

GeForce NOW powered by GAME+ Türkiye Abonelik Ücretleri belli oldu

 

15 Mart @ 00:01 GeForce NOW powered by GAME+ ticari lansmanı à Paketler belirlenen kullanıcılar için 00:01 itibariyle satın alınabilir olacak. 
 

GeForce NOW powered by GAME+ Paket Satışı Nasıl Olacak? 

 
GeForce NOW powered by GAME+ ilk aşamada sınırlı sayıda kullanıcı kabul edeceği için GAME+ web sitesinde ön kaydını yaptıran kullanıcılar, kaydolma tarihi baz alınarak sırayla davet edilecektir. 
 


İlk başta belirli sayıda kullanıcı için paket satın alma açık olacak, “paket satın alabilir” statüsünde olan kullanıcılar e-posta ve SMS ile bilgilendirilecektir.  
 

GeForce NOW powered by GAME+ Paketler 

Kullanıcılar için GeForce NOW powered by GAME+ servisinde Basic, Lansman Özel 3 Aylık Avantajlı Paket ve Premium olmak üzere 3 farklı paket bulunuyor.  
 

GAME+Basic Paket – Ücretsiz 

1 saatle sınırlı oturum süresi, RTX seçeneği kapalı ve sunucunun belirli bir kapasitesi ayrılmış şekilde hizmet verecektir.  
 

Lansman Özel GAME+Premium Paket* – 149,7 TL / 3 ay

Lansmana özel tasarlanmış sınırlı süre boyunca kullanıcılara sunulacak özel tekliftir. 
 
Ücreti aylık 49,9 TL fiyatlandırma üzerinden 3 ay boyunca geçerli Premium abonelik sunacak şekilde toplam 149,7 TL’dir. Bu pakete sahip kullanıcılar, öncelikli erişim hakkı ve uzatılmış oturum süresi ile RTX kalitesiyle oyun oynama deneyimine sahip olacaktır. 
 
*Abonelik sonunda yenilenemez teklif. 
**Abonelikleri sona eren kullanıcılar, o tarihte açık olacak olan diğer Premium paketlerden birisini alıp GeForce NOW deneyimine devam edebilir. 
***Abonelikleri sona eren kullanıcılar, ön kayıt dolayısıyla kazandıkları “paket satın alma” hakkını paketleri sona erdiğinden dolayı kaybetmezler. 


 
Premium Paket – 74,9 TL / aylık abonelik 
Bu pakete sahip kullanıcılar, öncelikli erişim hakkı ve uzatılmış oturum süresi ile RTX kalitesiyle oyun oynama deneyimine sahip olacaktır. 
*Herhangi bir taahhüt bulunmamaktadır. Kullanıcı dilediği zaman aboneliğini sonlandırabilir. 
 
 **Aylık olarak yenilenebilir tekliftir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area