Ads Area

Turkcell’den Sevgililer Günü’ne özel kampanyalar

Turkcell, Sevgililer Günü’ne özel olarak Türkiye’nin ilk elektronik pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da ve Turkcell mağazalarında indirim kampanyaları düzenliyor. 
 

Kampanya kapsamında akıllı saatlerden tabletlere, hobi ürünlerinden elektronik aksesuarlara kadar pek çok üründe indirim yapıldı. 
 


Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell, bu Sevgililer Günü’nde sevdiklerine özel bir hediye almak isteyenlere cazip seçenekler sunuyor. 
 
Hobi ürünlerinden bilgisayara kadar binlerce ürünün yer aldığı Türkiye’nin ilk elektronik pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da ve Turkcell mağazalarında çok sayıda üründe özel indirimler başladı. 
 
http://www.turkcell.com.tr/pasaj platformunda 2-14 Şubat tarihleri arasında devam edecek kampanya kapsamında akıllı saatlerden tabletlere, hobi ürünlerinden telefonlara birçok üründe 2 bin TL’ye varan indirimler var. 
 
Platformu ziyaret edenler peşin indirimli fiyatlardan faydalanabilecekleri gibi dilerlerse ödeyecekleri tutarı faturalarına yansıtarak taksitli ödeme seçeneğinden de yararlanabilecek. 
 
Kampanya kapsamında seçili bazı ürünleri tarifelerine yansıtarak satın alan müşteriler, ürüne özel hediyeler kazanma şansı da bulacak.  
 
Sarı Günler kampanyası başlıyor 
Sevgililer Günü kapsamında Turkcell mağazalarında 9-15 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Sarı Günler’ kampanyasında da akıllı telefondan kulaklığa, akıllı saatten oyuncu ürünlerine, küçük ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine 43 üründe indirimler geçerli olacak. Müşterilerimiz seçili aksesuar ürünlerinde aynı ürünün ikincisinin alımında yüzde 50’ye varan kampanyalardan yararlanabilecek. 
 
Mağazalara özel Karekodla Fırsat Avı! Ayrıca yine Turkcell mağazalarında 5 ve 8 Şubat tarihlerinde stoklarla sınırlı olan Premium bir cihazda “Karekodla Fırsat Avı” kampanyası ile 2 bin TL üzerinde indirim yapılacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area