Ads Area

Lg wing Türkiye Satış Fiyati belli oldu

Benzersiz tasarımı ile ezber bozan telefon LG WING, 3 Şubat tarihi itibariyle Turkcell online mağazada satılmaya başlandı. 

 

Çift ekranlı tasarımı ile tüketicileri benzersiz deneyimlerle tanıştıran LG WING, oyunseverlerin yanı sıra, günlük hayatlarını kaydedip paylaşmaktan hoşlanan kullanıcılar için işlevsel çözümler sunuyor. 



 

LG Electronics (LG), tüm dünyada büyük bir ilgi ile karşılanan LG Wing’i satışa sundu. Sıra dışı tasarımı ve bu tasarımın getirdiği benzersiz fonksiyonlarıyla tüm ilgiyi üzerine çeken LG Wing, 3 Şubat tarihi itibariyle, Turkcell online mağazada 14.999 TL fiyatla satışa sunuluyor.  

 

LG WING’de 20,5: 9 en boy oranına sahip 6,8 inç P-OLED FullVision ana ekran bulunuyor. Çift ekranıyla kullanıcılara bir çok farklı işlevi bir arada sunabilen LG Wing “Temel Mod” ve “Döndürme Modu” olmak üzere iki farklı modu bulunuyor. 

 

LG Wing ‘Döndürme Modu’ndayken telefonun ön yüzü 90 derecelik açıyla dönerek ana ekranı, ikinci ekran üzerinde yatay şekilde konumlandırıyor. Böylelikle, kullanıcılar her iki ekranda tek bir uygulamayı genişleterek açabildikleri gibi, iki ekranda iki farklı uygulama da kullanabiliyorlar. 

 

Bu da, LG Wing sahiplerinin film ya da dizi izlerken arkadaşları ile sohbet etmelerine, oyun oynarken diğer ekrandan yönlendirmeleri takip etmelerine olanak tanıyor. İkinci Ekran yalnızca cihazın görüntülenebilir alanını genişletmekle kalmıyor, aynı zamanda ana ekran yatay moddayken bir tutuş işlevi görüyor.

 

 Tutma Kilidi (Grip Lock) etkinleştirildiğinde, ikinci ekran saat ve tarih gibi yararlı bilgileri görüntülüyor ve yanlışlıkla dokunmaları engelliyor. İkinci ekran ayrıca, optimize edilmiş video platformu uygulamalarında, medya denetleyicisi olarak görev yapıyor. LG Wing sahipleri, ikinci ekranın sağ üst köşesinde beliren kayan simge ile, videoyu duraklatmadan veya başka bir pencereye geçmeden video ve ses ayarlarını değiştirebiliyorlar.

 

Sosyal Medya Fenomenlerinin Telefonu: LG Wing

 

LG Wing, günlük hayatlarını kaydedip sosyal platformlarda paylaşan kullanıcılar için gelişmiş kamera özellikleriyle farklılaştırılmış çözümler sunuyor. 64 MP Ultra Yüksek Çözünürlüklü OIS, 12 MP Ultra Geniş Gimble Kamerası ve 13 MP Ultra Geniç Açılı Kamerası olmak üzere üç arka kameraya sahip LG Wing, “Döndürme Modundayken İkili kayıt gerçekleştirebiliyor ve bu kayıtları tek bir dosyada veya en boy oranı 1:1 veya 16:9 olarak ayarlanmış iki ayrı dosyada kaydedebiliyor. 

 

Ayrıca, LG Wing’in ikinci ekranı video ya da fotoğraf editinde? özel düzenleme paleti olarak kullanılabiliyor. Hızlandırılmış Çekim, Ses Bokeh Efekti ve ASMR Kaydı gibi gelişmiş görüntüleme çözümleri koleksiyonu olan LG Creator’s Kit’e de sahip LG Wing, dünyada ilk kez bir akıllı telefonda kullanılan “Gimbal Hareket Kamerası”na da sahip. Gimbal Hareket Kamerası, yatay modda tek elle daha pürüzsüz video görüntüleri çekebilmek için gereken netliği sağlıyor. 


Daha Fazlası LG Wing’de

LG WING, kamera açısını kontrol etmek için bir joystik butonu, sarsıntıları ve bulanıklığı azaltmak için bir kilit, hareket halindeyken daha yumuşak videolar için takip modu, ritmik ve dinamik hareketleri yakalamak için birinci şahıs izleme modu, minimum yukarı ve aşağı sallamayla yatay hareket için kaydırma takibi gibi tipik olarak yalnızca gerçek bir gimbal üzerinde bulunan işlevler sunuyor.

 




 

LG WING Özellikleri

 

  • Çip: Qualcomm® Snapdragon™ Snapdragon ile Entegre 765G 5G Mobil Platform X52 5G Modem-RF Sistem
  • Ekran:
    - Ana Ekran: 6.8-inch 20.5:9 FHD+ P-OLED FullVision (2,460 x 1,080 / 395ppi)
     - İkinci Ekran: 3.9-inch 1.15:1 G-OLED (1,240 x 1,080 / 419ppi)
  • Hafıza: 8GB RAM / 128 ROM / microSD (2TB’a kadar destekli)
  • Kamera:
    • Arka: Ultra Yüksek Çözünürlük (64MP OIS Genişlik  (F1.8 / 78°/ 0.8µm) / 13MP Ultra Geniş Açılı Kamera (F1.9 / 117° / 1.0µm) / 12MP Ultra Geniş Büyük Piksel (F2.2 / 120° / 1.4µm)
    • Ön: 32MP Geniş Açılı Kamera  (F1.9 / 79.6° / 0.8µm)
  • Pil: 4,000mAh
  • Işletim Sistemi: Android 10.0 (Q OS)
  • Boyut: 169.5 x 74.5 x 10.9 mm
  • Ağırlık: 260g
  • Ağ: 3G / 4G / 5G
  • Bağlanabilirlik: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5.1 / NFC / USB Type-C (USB 3.1 Gen 1 Compatible)
  • Renkler: Aurora Gri
  • Diğer:  Gimbal Motion Kamera / Ön Pop Up Kamera / Hexa Motion Stabilizatör / 

LG Creator’s Kit / İkili Kayıt / Black Stabilizer (Siyah Dengeleyeci) / LG 3D Ses Motoru / 

AI CAM / Q Lens / Google Lens  / Google Assistant / Ekran İçi Parmak Izi Sensörü / IP54 Suya ve Toza Karşı Dayanıklı / Qualcomm® Quick Charge™ (Hızlı Şarj) 4.0+ Teknolojisi / Kablosuz Şarj Özelliği / MIL-STD 810G Askeri Dayanıklılık Sertifikası

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area