Ads Area

Amazon Türkiye 2021’in ilk Satış Ortağı Toplantısını dijital ortamda gerçekleştirdi

2020 yılındaki gelişmeler, Amazon Türkiye’nin güçlü noktaları, 2021 büyüme planları ve KOBİ’lerin bu büyüme planlarına nasıl dahil olabilecekleri ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı etkinliğe 350’nin üzerinde satış ortağı katılım gösterdi.
 

 Amazon.com.tr, 2021 yılının ilk Amazon Satış Ortağı Toplantısını bugün, 350’nin üzerinde satış ortağı ve Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott’un katılımıyla dijital ortamda gerçekleştirdi. 


 
Amazon’un 2021 vizyonunun satış ortaklarıyla paylaşıldığı toplantıda, satış ortakları ile sürdürülebilir ve ortak büyüme fırsatları görüşülürken, Amazon.com.tr’nin 2020 performansı, şirketin 2021 vizyon ve planları ile ilgili de bilgiler paylaşıldı. 
 
Toplantıya katılım gösteren satış ortaklarına hitaben konuşan Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, “2020 asla unutamayacağımız bir yıl oldu. 
 
Özellikle mağazaların kapanması, hafta sonu sokağa çıkma yasakları ve evden çalışma düzenine geçiş gibi birçok gelişmeyle karşılaştık. 
 
Bu gelişmeler dijital değişimin hızını da arttırdı ve perakende sektörü olarak değişen müşteri ihtiyaçlarına adapte olmak için hızlı reaksiyonlar göstermek durumunda kaldık. 
 
Tüm bu zorluklara rağmen, müşterilerimize yatırım yapmaya, teslimat süreçlerini iyileştirmeye ve sosyal projelere yatırımlar yapmaya devam ettik” dedi. 
 
Sözlerine devam eden Marriott, “Yıl boyunca ürün seçkimizi genişleterek yeni kategorileri ve aralarında Amazon Prime’ın da olduğu birçok yeni hizmeti müşterilerimize sunduk. 
 
2020 yılında teslimat süreçlerimizi iyileştirerek, İstanbul, Bursa ve Kocaeli’de aynı gün teslimat hizmetini başlattık. 
 
İçerisinde bedava ve hızlı teslimat, üyelere özel fırsatlar, ödüllü TV dizileri ve filmler ile ücretsiz oyun ve birçok farklı ayrıcalığın bulunduğu Prime hizmetini, 7,90 TL gibi bir fiyata müşterilerimizin beğenisine sunduk. 
 
2020’de büyüdük ve bu ivmeyi 2021 yılında satış ortaklarımızın da parçası olduğu bir şekilde devam ettirme konusunda kararlıyız” ifadelerini kullandı.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area