Ads Area

Amazfit Akıllı Saatler Türkiyede Satışta

Amazfit, uzun bir süredir devam eden beklentilere nokta koyarak, yeni bir pazara yeşil ışık yaktı ve Türkiye’nin teknoloji piyasasına nihayet 7 Şubat itibariyle adım attı. 
 

Amazfit akıllı saatleri, satışa sunulduğu tüm ülkelerde şık tasarımı, klasik ve spor modelleriyle; sadece kendisinde bulunan markaya özgü özellikleriyle, yediden yetmişe tüm akıllı saat kullanıcılarının ilgi odağı oluyor. 


 
Her zevke ugun şık tasarımlarıyla kullanıcıyla buluşan, geniş ürün yelpazesi ve de tüm segmentleriyle Türkiye’ye resmi olarak giriş sağlayarak satışa başlayacak olan Amazfit, kısa bir süre zarfında tüm mecralarda adından söz ettirmeye başladı. 
 
Amazfit, Türkiye genelinde satışa başladığı takdirde herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir marka olacak. Amazfit; doğudan batıya her noktada, tüm teknoloji marketlerinin mağaza ve dijital raflarında artık yer almaya başlıyor. 
 
Amazfit GTS 2, 3D kavisli çerçevesiz tasarımı, müzik saklama ve oynatma özelliği, uzun pil ömrüyle kullanıcı dostu fitness takibiyle akıllı saat kullanıcılarının favorisi olma yolunda diyebiliriz. 
 
Huami Technology tarafından geliştirilen en yeni BioTracker 2 PPG yüksek hassasiyetli biyolojik izleme optik sensörü ile donatılmış olan GTS 2 çok yönlü yapısıyla dikkat çekiyor. 
 
Aynı zamanda Amazfit GTR 2, yeniliği hayata taşıyan tarz ve yepyeni klasik tasarımıyla, her zaman açık ekranı ve 24 saat kalp atış hızı izleme özelliğiyle kullanıcılarının anormal kalp hızı uyarılarına karşı güvende kalmasını sağlıyor. 
 
Amazfit GTR 2, telefon aramalarınızı cevaplayamadığınız durumlarda, akıllı saatinizdeki aramaları yanıtlama izni veren bir mikrofon ve hoparlöre sahip. Bu mikrofon ve hoparlör ile Bluetooth bağlantısı üzerinden aramalarınızı yanıtlayabilirsiniz. 
 
PAI değeri ile Amazfit’in markaya özel algoritması kalp atış hızını, egzersiz süresini hesaplar. PAI değeri, her kullanıcı için kişiye özel sağlık verilerine dayalı olarak özelleştirilmiş bir sağlık değerlendirmesi sağlar. 
 
Bununla birlikte fonksiyonel olarak sağlık takibi, kan ve oksijen satürasyonu ölçümü yapan ve sağlık teknolojisinde en doğru veri sunan akıllı saat olarak Türkiye’de akıllı saat kullanıcılarına daha önce karşılaşmadıkları bir deneyim sunacağını söylemek mümkün. Amazfit akıllı saatlerinden akıllı telefonlarla entegrasyon sağlayabilmek için artık Zepp uygulaması tercih ediliyor. 
 
Kullanım alanı olarak çeşitli spor dalları için de geliştirilmiş olduğunu söyleyebileceğimiz Zepp uygulaması ile akıllı cihaz yönetiminin yanı sıra sağlık ve egzersiz verilerini görüntüleme ve analizlerini içeriyor. 
 
Zepp uygulamasına ilişkin olarak Amazfit Türkiye operasyonunun başında bulunan Murat Sungur Özkan; Zepp uygulamasının, sağlık sektörü için önemli bir adım olduğunu, Zepp ve Amazfit’in profesyonel donanım ve sağlık yönetiminin mükemmel bir birleşimi olacağını ve Zepp’in herkes için teknoloji odaklı bir marka olacağını dile getirdi. 
 
Aynı zamanda şimdi ve gelecekteki tüm Amazfit cihazların Zepp uygulaması ile tamamen uyumlu olacağını belirten Özkan, Amazfit’in kişisel sağlığa yönelik uygun fiyatlı, gerçekçi ürünler sunmaya devam edeceğini aktardı. 
 
Yüksek hassasiyetli veri analizine sahip, kişisel sağlık yönetimi yapabilen HUAMI Teknolojisi; sahip olduğu birçok özelliğiyle birlikte, kişiye sunduğu çok amaçlı kullanım avantajı ve uygun fiyat aralığı ile tüm akıllı saat kullanıcılarının ve akıllı saat özellik, kullanım ve içeriklerini merak eden herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area