Ads Area

Zubizu Harcamalarınıza 100 TL CarrefourSA Puan Hediye

ZUBİZU ile 150 TL ve üzeri harcama yapanlara sonraki her 150 TL ve üzeri harcamaya 25 TL CarrefourSA puan hediye. 

 

 ZUBİZU 3,5 milyonu aşkın üyesine 15 binden fazla satış noktasında ayrıcalıklar sunan yepyeni bir kampanya başlattı.

 



ZUBİZU üyeleri kampanyanın geçerli olduğu markalarda yaptıkları 150 TL ve üzeri harcamalarda CarrefourSA puan hediye kazanacak. 

 
31 Ocak’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Arçelik, Atelier Rebul, Beko, CarrefourSA, Colin’s, Damat Tween, D’S Damat, D&R, Eleventy, Grundig, Giovane Gentile, Gucci, Gülaylar, Gürgençler, Jacadi, Loro Piana, M Missoni, n11, Nocturne, Penelope, Reebok, Samsonite, So Chic, Süvari, Suwen, Troy, Trunk&Co, Tumi, Tween, Under Armour, V2k designers, Vakko ve Vakkoroma gibi daha birçok seçkin marka ZUBİZU kullanıcılarını bekliyor. Kazanılan puanlar, 1-10 Şubat 2021 tarihleri arasında tüm kullanıcıların CarrefourSA kartlarına yüklenecek. 
 
Kazanılan puanlar tüm CarrefourSA marketlerde ve online alışverişlerinde geçerli olacak. Kampanyayla ilgili detaylı bilgiye ZUBİZU uygulamasından ulaşabilirsiniz.  
 
Kampanya katılımı için 
ZUBİZU üyelerinin tüm CarrefourSA kampanyalarından yararlanması için öncelikle uygulamada yer alan CarrefourSA sayfasından yalnızca bir kere kampanyaya katılarak mevcut CarrefourSA kartı ya da o sırada oluşturulacak sanal kartı tanımlamaları gerekli. 
 
Tanımlamayı yapmış olan üyelerin ZUBİZU uygulamasında yer alan “100 TL CarrefourSA Puan Hediye” kampanyasına yine sadece bir kere katılarak kampanya koşullarını yerine getirmesi yeterli olacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area