Ads Area

GoDaddy, küçük işletme sahipleri ve girişimcilerin online varlık oluşturmaya başlamaları için dört adımı paylaştı

Online olmanın önemi artmaya devam ederken, GoDaddy küçük işletme sahipleri ve girişimciler için yeni yılda online bir işletme oluşturmalarına yardımcı olacak dört adımı paylaştı. 
 

Dünyanın dört bir yanındaki girişimcilerin online dünyada başarılı olması için gerekli araç ve yardımı sunan GoDaddy (NYSE: GDDY), küçük işletme sahipleri ve girişimcilerin yeni yılda online varlık oluşturmalarına yardımcı olmak için dört adım paylaştı. 
 


GoDaddy, küresel salgınla birlikte geniş bant internet kullanımının Ekim 2020 sonu itibarıyla yüzde 50 arttığını, mobil kullanımın ise aynı dönemde yüzde 55 arttığını belirterek, her ölçekten işletmenin online olmasının önemini vurguladı. 
 
GoDaddy Türkiye ve MENA Kıdemli Bölge Direktörü Selina Bieber konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Yeni yılda da ‘yeni normal’in yeni düzen olmaya devam edeceğine ve her ölçekten işletmenin buna göre düzenlemeler yapmayı sürdürmesi gerektiğine inanıyorum.
 
Küresel salgın devam ederken, dünyanın pek çok ülkesinde insanlar fiziksel olarak hala sınırlanmış durumda olduğu için daha fazla insan işlerini aktif tutmak ve müşterileriyle iletişimde kalmak için internete geçiş yaptı ve yapmaya devam edecek. 
 
Küçük işletmelerin ve girişimcilerin kitlelerine daha görünür olabilmeleri için online varlık oluşturmaları her zamankinden daha önemli bir hale geldi. 
 
Online yolculuklarını başlatmak ve yönetmek için ihtiyaç duydukları araçları ve yardımı sunmaya devam edeceğiz.” GoDaddy’nin küçük işletme sahipleri ve girişimcilere online varlıklarını oluşturmaya başlamak için sunduğu öneriler şöyle: 
 
1. Alan adınızı kaydedin 
Web sitesi oluşturmanın ilk adımı, alan adı seçmektir. Mevcut bir işletmeniz varsa ve onu online dünyaya taşımak istiyorsanız marka kimliğinizi yansıtacak bir domain almak iyi bir fikir olabilir. Alan adı araması yapmak ve satın almak için GoDaddy Alan Adları hizmetini kullanabilirsiniz. 
 
İstediğiniz domain zaten alınmışsa .istanbul, .co, .shop ve .club gibi markanızı yansıtabilecek farklı domain uzantıları arasından seçim yapmayı düşünebilirsiniz.  
 
2. Web sitenizi oluşturun 
Online varlığınızı oluşturmanın ikinci adımı, web siteniz için hosting sağlayıcısı seçmektir. 
 
İhtiyaçlarınıza ve web sitenizde neye yer vermek istediğinize bağlı olarak, web sitesi oluşturucu ve dijital pazarlama araçları içeren GoDaddy Web Siteleri + Pazarlama Araçları gibi kullanımı kolay bir aracı tercih edebilirsiniz. 
 
Web siteniz için daha gelişmiş bir çözüm arıyorsanız, örneğin bir e-ticaret çözümü eklemek istiyorsanız, GoDaddy WordPress E-ticaret Hosting sizin için uygun çözüm olabilir. 
 
3. Kurumsal e-posta kullanın 
bilgi@isletmenizin-adi.com gibi alan adınızla eşleşen bir e-posta adresi, müşterilerinize daha profesyonel görünmenize yardımcı olurken aynı zamanda web sitenizi ve şirketinizi de tanıtır. 
 
Aslında, müşterilerin profesyonel bir e-posta adresine sahip bir şirketi seçme olasılığı dokuz kat daha fazladır. Ayrıca, alan adınızla eşleşen bir adresten her e-posta gönderdiğinizde, alan adınızı müşterilere gösteriyor ve onları web sitenizi ziyaret etmeye teşvik ediyorsunuz. 
 
GoDaddy Kurumsal E-posta gibi araçlarla, e-postanızı spam, virüs filtreleri ve yerleşik güvenlik korumaları ile korurken kurumsal e-posta hizmetinin özelliklerini kullanabilirsiniz. 
 
Mobil cihazlarla uyumluluğu sayesinde e-postanızı tüm cihazlarınızla kolayca senkronize edebilir, müşterilerinizle bağlantıda kalarak işletmeniz için verimliliği artırabilirsiniz. 
 
4. Online dünyada büyümeye başlayın  
Web sitenizin ve kurumsal e-postanızın kurulumunu tamamladıktan sonra, hedef kitlenizi ve işinizi büyütmek için ek adımlar atmaya başlayabilirsiniz. 
 
Müşterilerinize ulaşmanıza ve arama sonuçlarında daha üst sıralarda görünmenize yardımcı olması için GoDaddy Dijital Pazarlama Paketi ve SEO gibi araçları kullanmayı düşünebilirsiniz. 
 
Mevcut ve potansiyel müşterilerinizin şirketiniz hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlayın ve onlarla etkileşim kurmaya teşvik edici, faydalı bilgiler paylaşın. 
 
GoDaddy E-posta Pazarlama gibi araçlar, web sitenizle entegre olan e-posta pazarlama mesajları oluşturmanıza da yardımcı olabilir, böylece müşterilerinizi işletmeniz, ürünleriniz ve hizmetleriniz hakkında bilgilendirebilirsiniz. 
 
GoDaddy Hazır Web Sitesi gibi araçlar sosyal medya ile entegre olur ve kullanıcıların tek bir platform üzerinden birden fazla hesabı yönetmesine olanak sağlar, böylece sosyal platformlarda kitlenize ulaşarak onlarla etkileşime geçebilirsiniz. 
 
 GoDaddy, Türkiye’deki küçük işletmeler için online varlıklarını oluşturmalarını sağlayacak, kolay kullanılabilir ve uygun maliyetli dijital araçlar sunuyor. 
 
Ürün ve hizmetleri arasında alan adı kaydı ve Hazır Web Sitesi’nin (eski adıyla Web Sitesi Mimarı) yanı sıra hosting, Yönetilebilir WordPress, online güvenlik, online pazarlama ile e-posta ve Office üretkenlik araçları yer alıyor. Daha fazla bilgi için https://tr.godaddy.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. 
 
Küçük işletme sahipleri ve girişimciler pandemi sürecinde “yeni normal”e alışmaya çalışırken GoDaddy telefon ve canlı sohbet üzerinden Destek Ekibi ile kişisel destek sunmaya devam ediyor.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area