Ads Area

Dell 2021 ces te sergileyeceği ürünler ?

 Dell Technologies sektörün en akıllı, en güvenli ve en sürdürülebilir iş bilgisayarları ile daha pratik bir çalışma deneyimi yaşatmak üzere 5G’ye uyumlu bilgisayarlar, Microsoft Teams sertifikalı ekranlar ile gelişmiş bağlanabilirlik ve iş birliğinin kapılarını açıyor

 


 

 Dell Technologies, çalışma hayatını yeniden şekillendiren yeni ürün ve yazılımları piyasaya sürerek herkesin en iyi performansını sergilemesine destek olmaya devam ediyor. Akıllı, işbirlikçi ve sürdürülebilir cihazlardan oluşan yeni portföyü ile Dell, nerede olursa olsun herkese daha çok esneklik kazandırmak amacıyla yepyeni bir çalışma deneyimi sunuyor.



 

Dell Technologies Müşteri Ürün Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı Ed Ward düşüncelerini şöyle dile getirdi: 

 

“İnsanların teknolojiye dair beklentileri değişmeye devam ediyor. Bu nedenle, daha iyi deneyimler sunan ve hayatlarımıza daha iyi entegre olabilen cihazlar geliştirmek üzere sınırları zorlamayı sürdürüyoruz.” 

 

TECHnalysis Research Başkanı ve Kıdemli Analisti Bob O’Donnell ise konuyla ilgili görüşlerini şöyle ifade etti: 

 

“Yeni akıllı bilgisayarlarımız sayesinde daha akıllı bir biçimde çalışıyor ve ortak çalışmalarımızı daha kolay yürütüyoruz. Tüm benliğimizle yaptığımız işe odaklanabiliyoruz. Günümüzde bilgisayarlardan beklediğimiz, güvenli, sürdürülebilir ve akıllı olmaları.  

 

Yaklaşık 300 milyon satış ile yılı tamamlayan bilgisayar sektörü, 2020’de son altı yıl içerisindeki en yoğun zamanlarını geçirdi. Geleceğe baktığımızda, kullanıcı deneyiminin öneminin artacağını ve gerçek liderleri bu kriterin belirleyeceğini görebiliyoruz. 

 

Daha kolay çalışmaya, ortak çalışmaya ve bağlantıya olanak tanımak üzere tasarlanan cihazlar, çalıştığımız tüm mekân ve durumlarda hayati önem taşıyor. Bu cihazların güvenli olması da diğer bir gereklilik. Müşteriler, güvenliği cihazın ayrılmaz bir parçası olarak görmek istiyor.”  

 

Üretkenliği ve ortak çalışmada verimliliği arttırıyor

 

Akıllı cihazlar, teknoloji deneyiminizi zenginleştirmek amacıyla siz çalışırken öğrenir ve size yanıt verir. Dell, özel Dell Optimizer yazılımı ile ticari portföyünü daha modern bir hale getiriyor. Bu yazılım, uygulama performansında, pil ömründe, ses kalitesinde ve bağlanabilirlikte otomatik olarak ince ayarlar yapmak üzere yapay zekayı ve makine öğrenimini kullanıyor. 

 

En yeni Dell Optimizer özellikleri tüm Dell yeni cihaz portföyündeki bağlanabilirlik ve ortak çalışma deneyimlerini yeni bir boyuta taşıyor. Akıllı arka plan gürültü önleme ve otomatik sessize alma özellikleri, ortak çalışmalar sırasında daha verimli bir şekilde çalışılmasına olanak sağlıyor. Ayrıca ExpressConnect gibi akıllı bağlanabilirlik özellikleri aramaların kesilmesini önlemek amacıyla görüntülü görüşme uygulamalarında bant genişliğinin önceliklendirilmesine imkân veriyor.

 

En iyi bağlantı deneyimine sahip ve ortak çalışmalar için en konforlu iş bilgisayarı olarak tasarlanan Latitude 9420’de tüm görüntülü görüşmelerde kullanıcıların kendilerini rahat ve güvende hissedebileceği güçlü bir yerleşik hoparlörotomatik ışık düzeltme ve arka plan bulanıklaştırma özellikleri sunan kamera iyileştirmeleri yer alıyor. 

 

Daha güvenli bir otomatik açılma ve kilit özelliği sunan Intel® Visual Sensing Teknolojisine sahip ilk bilgisayar olan Latitude 9420’nin sunduğu WiFi 6E veya 5G LTE ile hızlı bağlantı sayesinde aynı anda birden çok iş yapılabiliyor.

 

 Intel® Evo™ platformu üerinde 2021 yılı Ocak ayından itibaren piyasaya sürülecek gelişmiş termaller ve 11. Nesil Intel Core vPro işlemciler, daha iyi bir performans ve basitleştirilmiş yönetilebilirlik sağlıyor. Daha büyük ekran boyutunu tercih edenler için 15 inç ekran boyutuna sahip Latitude 7520’de ise 4K UHD ekran ile isteğe bağlı olarak yüksek çözünürlükte (FHD) kamera bulunuyor. 



 

Microsoft Teams sertifikasına sahip, dünyanın ilk 34 inç kavisli video konferans monitörü olan Dell 34 Kavisli Video Konferans Monitörleri daha etkili ve kolay bir şekilde ortak çalışmaya olanağı sunuyor. 24 inç ve 27 inç seçeneklerine de sahip bu monitörlerde, güvenliği ve konforu arttırmak için yüz tanıma ile güvenli giriş ve eller serbest özellikleri bulunuyor.   

Giderek daha fazla kişinin ekranların ve cihazların önünde vakit geçirdiği günümüz koşullarında, ComfortView Plus gerçekçi renklerden taviz vermeden düşük mavi ışığı azaltarak kullanımı daha konforlu bir hale getiriyor. Bu özellik ise yeni video konferans monitörleri olan dünyanın ilk 40 inç, ultra geniş, kavisli 5K2K monitörü Dell UltraSharp 40 Kavisli WUHD Monitör’de ve yeni Latitude portföyünde bulunuyor.

Çalışma alanını yeniden şekillendiren akıllı tasarım

 

Dell, yeni ev ofis ortamlarına sorunsuz bir biçimde uyum sağlamak üzere ürünlerinin tasarımlarını geliştirmeye devam ediyor. Bilgisayarı monitör standına gizleyen ödüllü, modüler form faktör tasarımına yer verilen yeni OptiPlex 3090 Ultra küçük şirketler ve eğitimciler için uygun maliyetli bir çözümdür. Artık aynı anda dört adet 4k monitöre kadar destekleyen zeki OptiPlex 7090 Ultra’yı da portföyünde bulundurur.

 

İhtiyaçlarınızı karşılamak üzere modernize edilmiştir

 

Dell Technologies Unified Workspace, modernleşme yolculuklarında kuruluşları destekler. Unified Workspace dağıtım, güvenlik ve destek konularında uç nokta ortamını modernize etmek ve çalışan deneyimlerini en iyi hale getirmek üzere denenmiş ve etkinliği kanıtlanmış bir yaklaşım sunar.

 

Dell PCaaS**, desteğin ve yazılımın yanı sıra makul ve öngörülebilir aylık bir maliyetle emeklilik dahil tam bir yaşam döngüsü ile en yeni cihazları sunar. Bu durum, şirketlerin çalışanlarına her yerden verimli ve işbirliği içinde çalışma imkanı sağlamasına yönelik doğru cihazlar sunar. Ayrıca şirketlere her 36 ayda bir cihazlarını yenileme olanağı da tanır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area