Ads Area

Deezer’ın ilk Deezer Orjinal Türkçe İçeriği “Deniz Göktaşla Haset” Yayında

Global online müzik şirketi Deezer, ilk Türkçe Deezer Orjinal Podcast’i ‘Deniz Göktaş’la Haset’i yayınladı. 
 

Komedi talk-show formatındaki podcast serisini yeni nesil genç komedyen Deniz Göktaş sunuyor. 
 
Programda Deniz Göktaş kendi hayatında eksik kaldığını düşündüğü alanları bir uzmanla birlikte ele alacak. Her bölüm Göktaş’ın müzik, meditasyon, sanat, veganlık gibi konulardan birisini kendi bakış açısı ile ele almasıyla başlayacak ve konunun uzmanı ile yapacağı eğlenceli sohbet ile devam edecek. 


 
Podcast serisi karikatürist Cihan Kılıç ve müzik prodüktörü Ahmet Kenan Bilgiç gibi isimlerin katıldığı 5 bölüm ile başlayacak. Bu ayrıca Deniz’in komedi- sohbet formatında ilk podcast’i olacak. 
 
Deezer müzik, kişisel gelişim, yemek, tarih, iş haberleri, talk show gibi 11 kategori ve 15 türde yerel ve uluslararası podcastlerini Türkiye’de geçen yılın Haziran ayında lanse etmişti. 
 
Kullanıcılarının Deezer üzerinde heyecan verici ve benzersiz içeriklere ulaşmasını çok önemsediklerini belirten Deezer Orta Doğu Kuzey Afrika ve Türkiye İçerik Başkanı Deezer’s Head of Content for MENAT Mark Abo Jaoude says: “ Deezer Original içeriklerimiz tam olarak bunu sağlıyor. 
 
Ayrıca yetenekli insanların da parlamasına yardımcı olmamızı sağlıyor. Türkiye’de insanların gülmeyi çok sevdiğini ve kendilerine özgü bir espri anlayışları olduğunu biliyoruz. Bu yüzden sanırım bu kadar kendine özgü bir komedyen olan Deniz Göktaş’la başlamak çok anlamlı oldu. 
 
Deniz, programa kendi özgün tarzını katıyor ve onu unutulmaz bir deneyime dönüştürüyor” dedi. Podbee Medya kurucusu Candost Bayraktar ise Deezer’ın Türkiye’deki ilk orjinal içeriğini hazırlamak için iş birliği yapmış olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Bayraktar “ Deniz inanılmaz yetenekli ve özel bir stand-up sanatçısı. 
 
Kendine özgü tarzının Deezer’ın yerli ve orjinal yaklaşımı ile mükemmel uyum sağladığını düşünüyorum.. Türkiye’nin dünyaya da anlatacağı harika hikayeler olduğunu biliyoruz ve bu hikayeleri yaymak için Deezer’la işbirliğimizi ilerletmek için de sabırsızlanıyoruz” dedi. 
 
 Deniz Göktaş’la Haset’i ve her zevk için uygun bir çok farklı podcast içeriğini Deezer’da “Şovlar” sekmesi altında bulabilirsiniz. Podcast’ler hem ücretli hem de ücretsiz üyelikle için mevcuttur.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area