Ads Area

işbankası İşNet’ten uygun maliyetli bulut platformu

İşNet anında sanal sunucu oluşturma ihtiyacı olan ve uygun fiyatlı çözümler arayan işletmeler, yazılımcılar ve girişimciler için bluuty adını verdiği bulut platformunu pazara sundu. 

 

Veri Merkezi, telekomünikasyon, internet, ses ve uydu hizmetleri alanında yetkin ve uzman ekibiyle kurumların altyapı gereksinimlerini karşılayan İşNet, bugünün ve geleceğin teknolojisi olan bulut hizmetlerinde de kullanıcıların maksimum fayda sağlayacağı çözümleri hayata geçiriyor. 


 
İşNet anında sanal sunucu oluşturma ihtiyacı olan ve uygun fiyatlı çözümler arayan kurumsal şirketler, yazılım şirketleri ve girişimciler için bluuty adını verdiği bulut platformunu pazara sundu. 
 
İşNet’in hizmet olarak sunduğu bulut altyapı (IaaS) platformu bluuty verimlilik, hız, maliyet avantajı, süreklilik ve yüksek kullanıcı deneyimi gibi bulut teknolojisi özellikleriyle birlikte verilerin yurt içinde saklanması dolayısıyla çoğu mevzuata uyumu bir arada sunuyor. 
 
Kullanıcılar bluuty çözümü ile bulut altyapısını kullanarak sunucu ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. 
 
Ayrıca kullanıcılar bu sunucular üzerinde uygulamalarını çalıştırabiliyor, test ihtiyaçlarını oluşturabiliyor, veritabanları ve internet sitelerini barındırabiliyor, bulut tabanlı hizmetler sunabiliyorlar.. 
 
Kullanıcılar bluuty.com web sitesi üzerinden ürünlerden hangisinin kendisine uygun olduğunu kolayca seçip ilerleyerek bluuty hizmetlerini kullanabilir. Kullandıkları hizmetleri kolayca izleyip yeni sunucu ekleme çıkarma işlemleri yapabilir. 
 
bluuty.com sayesinde, ihtiyaç duyulan sanal sunucular kredi kartı ile kiralanıp saniyeler içinde kullanıma hazır hale geliyor. bluuty üzerinden sunulan sunucularda linux ve windows işletim sistemi seçenekleri bulunuyor. 
 
Bu sunucular çeşitli boyutlarda ölçeklendirilmiş istemci (CPU), bellek (RAM) ve depolama (disk) konfigürasyonları ile sunuluyor. 
 
Depolama altyapısı olarak SSD teknolojisi kullandığı için yüksek hızlı veri okuma/yazma ve daha iyi performans sağlıyor. Self servis yönetim ekranları ve tam otomasyon ile de yüksek kullanıcı deneyimi sunuluyor.  
 

bluuty Yüksek oranda maliyet tasarrufu sağlıyor  

Bulut platformu hizmeti olması sebebiyle bluuty.com, şirketlerin çeviklik ihtiyaçlarına çok uygun maliyetlerle büyük ölçüde yanıt veriyor. İşNet Genel Müdürü Mehmet F. Can bluuty.com platformunun kullanıcılara sağladığı avantajları ve kazanımları şöyle açıklıyor: 
 
“bluuty.com çevik işletmelerin sunucu ihtiyaçlarına donanım, erişim, barındırma, altyapıyı yönetecek personel maliyetlerini düşünmeyecekleri bir çözüm sağlıyor. Self servis imkanları, tam otomasyon, anında kurulum ve kullanıcı deneyimini artırıyor. 
 
Kullanıcılar bluuty servislerini kullanarak öncelikle yüksek verimlilik elde ediyor, donanım bakım-arızalarıyla uğraşmak zorunda kalmıyor, veri kaybını en aza indiriyor.’’ 
 
bluuty.com servisleri Türk Lirası üzerinden esnek ve uygun fiyatlar ile aylık otomatik ödeme imkânıyla kullanıcılara sunuluyor. Bu fırsat bluuty.com web sayfası üzerinden kullanılabiliyor.
 

İşNet Hakkında: 

Türkiye İş Bankası’nın iştiraki olan İşNet, internet bankacılığının kullanımını yaygınlaştırmak ve internete bağlı müşteri sayısını artırmak amacı ile 1999 yılında kurulmuştur. 
 
Teknolojinin ilerlemesine paralel olarak geliştirdiği internet altyapısıyla farklı kurumlara da iletişim ve telekomünikasyon alanında hizmet sunmaya başlamıştır.
 
İlk olarak 2004 yılında yapılan yatırımlarla ses hizmetleri sağlama lisansı alan İşNet, uydu hizmetlerini de portföyüne katarak uçtan uca iletişim çözümleri sunmaya başlamıştır. 
 
2005 yılından bu yana yapılan yatırımlar sayesinde, 81 ilde POP noktasına sahip olmuştur. Türk Telekom’un yanı sıra, yurt içi ve yurt dışı telekom operatörleriyle kurduğu ara bağlantılar ve Intelsat, Eutelsat, Avanti gibi uydu operatörleri üzerinden 7x24 kesintisiz iletişim ve veri hizmetleri sunmaktadır. 
 
İşNet, faaliyet alanını ve hizmet yelpazesini yıllar içerisinde genişleterek; Ses, Veri Merkezi, İnternet, Sanal Ağ-VPN, Uydu Hizmetlerini her ölçekteki şirkete ve kamu kurumlarına sunmaktadır. 
 


2013 yılı itibarıyla özel entegratör olarak NetteFatura markası ile hizmet vermeye başlayarak; e-fatura, e-arşiv fatura, NetteArşiv sanal saklama platformu ve ayrıca TÜRMOB ile işbirliği kapsamında NetteFatura ile tam entegrasyon olanağı sunan LucaNet KOBİ Ticari Yazılımı’nı dijital ürün ve hizmetler yelpazesine eklemiştir. 
 
Güçlü kurumsal yapısı, müşteri odaklı yaklaşımı, donanımlı ekibiyle İşNet, şirketlerin “dijital dönüşüm dostu” olma vizyonuyla, TIER IV sertifikasına sahip global ölçekte üst düzey veri merkezi aracılığıyla robotik süreç otomasyon sistemi, siber güvenlik, bulut çözümleri sunmaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area