Ads Area

Cyberpunk 2077 tüm mobil cihazlardan ve bulut üzerinden anında oynayabilecek

Cyberpunk 2077’u RTX Açık Oynayın The Game Awards Festivali Demoları Başlıyor

 


Cyberpunk 2077 GeForce NOW, GOG.COM, Steam ve Epic Games Store'da oyuna hazır. 

GeForce NOW'da bulunan oyunların tam listesi için oyunlar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Cyberpunk 2077'yi GeForce'da NOW’da Deneyimleyin

GeForce NOW üyeleri uyanın, yakmamız gereken bir şehir var. GeForce NOW üyeleri, yılın en büyük çıkışı olan Cyberpunk 2077'yi tüm mobil cihazlardan ve bulut üzerinden anında oynayabilecekler.

NVIDIA merakla beklenen oyunu GeForce NOW'a getirmek için CD PROJEKT RED ile bir süredir çalışmalarını sürdürüyordu. Bununla birlikte NVIDIA, GOG.COM, Steam ve Epic Games Store’un oyunun PC sürümünü desteklendiğini de duyurdu.

The Game Awards Festivali'nin Resmi Yayın Ortağı NVIDIA GeForce NOW

NVIDIA, en iyi video oyunlarını ve e-sporları onore eden The Game Awards’ın PC’de resmi yayın ortağı oldu. Tüm GeForce NOW üyeleri, 10 Aralık tarihi itibariyle bulutta GeForce kalitesinde PC, Mac, Chromebook, SHIELD TV, Android cihaz veya iOS Safari fark etmeksizin en yeni oyun demolarını oynama fırsatına sahip olacaklar.

Oyuncular 9 Aralık Çarşamba günü Türkiye saatiyle 21.00 itibariyle GeForce NOW'da yayınlanan demoların tam listesine buradan erişebilecekler. The Game Awards, 10 Aralık Perşembe günü Türkiye saatiyle 03.00’te canlı olarak yayınlanacak.

NVIDIA Highlights ile Artık Ölümsüz

NVIDIA, Ubisoft’un en son çıkan açık dünya macerası oyunu olan Immortals Fenyx Rising, artık NVIDIA Highlights desteğine sahip olacağını duyurdu. 

NVIDIA’nın bulutta çalışan akıllı desen ve görüntü tanıma teknolojisi sayesinde üyeler, oyundan hiç çıkmadan destansı savaşları, Antik Yunanistan'ı ve Vault çözümünü keşfederken maceralarının her anını kaydedebilecekler.

Oyuncular kayıtları yerel olarak depolayarak, içerikleri istedikleri gibi düzenleyip ve paylaşabilecekler. Valley of Eternal Spring ve ötesindeki keşiflerini birleştirmek için de PC ve Mac'teki GeForce NOW uygulamasındaki montaj özelliği bile kullanabilecek.

GeForce NOW’da Oyuna Hazır!

Cyberpunk 2077'nin GOG.com, Steam ve Epic Games Store'daki sürümüne ek olarak, haftanın Epic Games Store ücretsiz oyunlarından Pillars of Eternity ve Tyranny'yi GeForce NOW kütüphanesine ekleniyor.

GeForce NOW’da En Yeniler:

• Cyberpunk 2077 (GOG.COM, Steam, Epic Games Store'da lansmanı- 10 Aralık)

• Pillars of Eternity (10-17 Aralık Epic Games Store'da ücretsiz)

• Tyranny (10- 17 Aralık Epic Games Store'da ücretsiz)

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area