Ads Area

Vodafone Red’le Mücbir Sebepler”de çok özel bir kampanya tanıtıldı.

Üçüncü haftasına giren “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler”de çok özel bir kampanya tanıtıldı. 
 

Yayın için verilen linkten Red’li olmak için başvuru yapanlara, ilk 3 ay %15 yerine %25 indirimli Red tarifeleri sunuluyor. Kampanya 24 saat geçerli olacak. 
 
 Vodafone Red, ünlü isimler Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın sevilen Instagram canlı yayını “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” sponsorluğu kapsamında tanıttığı kampanyalara bir yenisini daha ekledi. 


 
Red’li olmak isteyenler için çok özel bir teklif geliştiren Vodafone, “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” için oluşturulan http://vftr.co/redlemucbirsebepler linkinden başvuru yapan yeni müşterilere ilk 3 ay %15 yerine %25 indirimli Red tarifelerinden yararlanma imkânı sunuyor. 
 
Bugün (28 Kasım) saat 23:59 itibarıyla 24 saat geçerli olan kampanya sayesinde ilk 3 ay ayda 44 TL’ye kadar inen son derece hesaplı fiyatlarla Red dünyasının ayrıcalıklı kapıları açılıyor. Vodafone Red bunun yanında müşterilerine pek çok ayrıcalık da sunuyor. 
 
Vodafone TV servisini 12 ay ücretsiz kullanabilen Red’li müşteriler, Vodafone Yanımda Fırsatlar Dünyası içinde indirimli antikor testinden ücretsiz araç yıkamaya ve Yemeksepeti’nde indirimli menülere kadar birçok fırsattan yararlanabiliyor. 
 
Ayrıca, YouTube, WhatsApp, Instagram gibi en popüler uygulamaları sınırsız kullanabiliyorlar.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area