Ads Area

NVIDIA Studio Kasım Sürücüsü Yayınlandı

En iyi performans ve desteği sağlayan yeni NVIDIA Studio sürücüsü, tasarımcıların kullandığı DaVinci Resolve 17 Beta, Keyshot 10, Notch, BorisFX Continuum 2021 ve Mocha Pro 2021, Red Giant Trapcode Suite 16 ve Magic Bullet Suite 14 ve Topaz Video Enhance AI dahil yeni uygulamalar için optimizasyonları içeriyor. 
 

NVIDIA Studio sistemleri, GeForce RTX 30 Serisi ekran kartlarına sahip sistem kurucularının PC'lerini, CyberPowerPC Creator Studio Series, Origin PC L-CLass, Maingear VYBE & TURBO Studio Editions, Puget Systems Genesis Studio Edition ve Digital Storm Workstationsuygulamalarında en yüksek performans elde edilebilmesi için güçlendirildi. 
 


Aynı zamanda NVIDIA Studio sistemleri üç aylık Adobe Creative Cloud aboneliğiyle birlikte geliyor. 
 
Kasım ayı Studio Sürücüsü uygulama güncellemeleri ve GeForce RTX 30 serisi ekran kartları tarafından desteklenen yeni Studio sistemleri hakkında daha fazla bilgiye linkten ulaşılabiliyor. 
 
GPU Hızlandırmalı Sekiz Yeni Yaratıcı Uygulama Desteği Kasım ayında tasarımcıların yaratıcılıklarını artırmak için Blackmagic Design’ın DaVinci Resolve 17 Beta Keyshot 10, Notch, Topaz Video Enhance AI, BorisFX Continuum 2021, Red Giant Trapcode Suite 16 ve Magic Bullet Suite 14 dahil olmak üzere bir dizi yeni uygulama güncellemesi yayınlandı. 
 
En yeni NVIDIA Studio Sürücüsü sayesinde içerik oluşturucuları bu yeni uygulamalar sayesinde en iyi performansı ve desteği elde edilebilecek.
 
Yeni Studio Ürün Güncellemeleri 
Popüler HP ZBook Create, talepkar içerik oluşturucular için GeForce RTX 2080 ve 2080 SUPER GPU'lar sunarken, ZBook Studio kurumsal sınıf donanım arayan profesyonel yaratıcılar için Quadro RTX 4000 ve 5000 sunuyor. 
 
GeForce 30 Serisi ekran kartları artık CyberPowerPC Creator Studio Serisi, Origin PC L-CLass, Maingear VYBE ve TURBO Studio Editions, Puget Systems Genesis Studio Edition ve Digital Storm Workstations dahil olmak üzere popüler sistem kurucularının Studio sistemlerinde mevcut durumda. 
 
NVIDIA Studio ile Güncel Kalın 
İçerik oluşturucular için özel olarak oluşturulan ve en iyi yaratıcı uygulamalar ve iş akışlarına karşı kapsamlı bir şekilde test edilen Kasım Studio Sürücüsü (sürüm 457.30) bugün itibariyle GeForce Experience aracılığıyla veya sürücü indirme sayfasından indirilebiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area