Ads Area

GoDaddy, Siber Pazartesi kampanyası ile ücretsiz site kurulumu sunuyor

GoDaddy, 26 Kasım – 12 Aralık arasında düzenlediği Siber Pazartesi kampanyası kapsamında bir yıllığına Standart veya Premium Web Siteleri + Pazarlama Araçları planı satın alan müşterilerine ücretsiz site kurulum hizmeti sunuyor. 
 

Dünyanın dört bir yanındaki girişimcilerin online dünyada başarılı olması için gerekli araç ve yardımı sunan GoDaddy, Siber Pazartesi kampanyası süresince bir Web Siteleri + Pazarlama Araçları planı satın alan müşterilere ücretsiz web sitesi kurulumu sunacağını duyurdu. 


 
Kampanya kapsamında Standart veya Premium planlarından birini bir yıllığına satın alan müşterilerin web sitelerini GoDaddy’nin Türkiye destek ekibi kuracak. 
 
Müşteriler, GoDaddy destek ekibiyle görüşerek nasıl bir web sitesi istediklerini anlatıp, sitede yer almasını istedikleri içerikleri paylaşacak ve web siteleri bu doğrultuda kurulacak. 
 
GoDaddy Türkiye, MENA ve Güney Afrika Kıdemli Bölge Direktörü Selina Bieber, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Müşterilerimizle yakın çalışan bir firma olarak bir online varlık oluşturulmasının önemi konusunda farkındalığın arttığını görmekten mutluyuz ancak şunu da görüyoruz ki pek çok müşterimiz birinin web sitelerini kendileri için kurmasını istiyor. 
 
Bu kampanya ile Türkiye destek ekibimizin müşterilerimizin online dünyaya ilk adımı atmalarına yardımcı olmalarını umuyoruz. 
 
Web sitelerinin temelleri atıldıktan sonra da ihtiyaçları doğrultusunda diledikleri gibi değişiklik ve güncelleme yaparak online dünyada büyümelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz.” 26 Kasım’da başlayacak olan kampanya 12 Aralık’a kadar sürecek. 
 
Web sitesi kurulum sürecini başlatmak isteyenler destek ekibine 0 850 766 24 23 numaralı telefondan ulaşabilir ve GoDaddy Web Siteleri + Pazarlama Araçları planlarını incelemek ve satın almak için https://tr.godaddy.com/ adresini ziyaret edebilir. 
 
 GoDaddy, Türkiye’deki küçük işletmeler için online varlıklarını oluşturmalarını sağlayacak, kolay kullanılabilir ve uygun maliyetli dijital araçlar sunuyor. 
 
Ürün ve hizmetleri arasında alan adı kaydı ve Hazır Web Sitesi’nin (eski adıyla Web Sitesi Mimarı) yanı sıra hosting, Yönetilebilir WordPress, online güvenlik, online pazarlama ile e-posta ve Office üretkenlik araçları yer alıyor. 
 
Daha fazla bilgi için https://tr.godaddy.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Küçük işletme sahipleri ve girişimciler pandemi sürecinde ‘yeni normal’e alışmaya çalışırken GoDaddy telefon ve canlı sohbet üzerinden Destek Ekibi ile kişisel destek sunmaya devam ediyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area