Ads Area

Fujifilm SQUARE SQ1 instax serisini tamamlayan yeni analog fotoğraf makinesi

Fujifilm, instax serisinin ileri teknoloji ürünü SQUARE SQ1 Fotoğraf Makinesini tanıttı.


 

Instax serisinin amiral gemisi olan SQUARE SQ1, minimalist ve kullanıcı dostu tasarımıyla beğeni kazanıyor. 

Analog yapısıyla kare çekim için ideal bir fotoğraf makinesi olan SQUARE SQ1, instax mini serisindeki benzerlerinin boyutlarına kıyasla 1,5 kat daha büyük kare formatta baskılar oluşturabilmesiyle ayrışıyor. 



Instax SQUARE SQ1, aralarında Otomatik Çekim ve Tek Dokunuşta Özçekim Modu’nun da yer aldığı özellikleriyle de tasarımındaki farkını ortaya koyuyor.

Teknolojinin romantik dokunuşları...

Instax SQUARE SQ1, instax tutkunlarının sevdiği her şeyin yanı sıra mini’nin havalı ve modern tarzı ve işlevselliğini de kare filmlerin daha büyük boyutlu ve canlı çıktılarıyla birleştiriyor. 

Yeni instax özelinde açıklamada bulunan Fotoğrafçı, Kaykay Tutkunu ve Kreatör Sierra Prescott, “Aslına bakarsanız yeni instax SQUARE SQ1 ile anılarınızı anında elinizde görebileceğiniz fotoğraf filmlerinin o eski romantik günlerine geri dönüyorsunuz. 

Kompakt yapısıyla her an yanınızda taşıyabileceğiniz SQUARE SQ1, bir fotoğraf karesinde olması gereken her şeyi kadrajın içinde sığdırabilmenizi, geniş yeni özçekim moduyla da sevdiğiniz canlılıkta renkleri ile tamamen geliştirilmiş geniş boyutlu kare baskıları 90 saniyede hazırlayabilmenizi sağlıyor" açıklamasında bulundu.

Yeni film seçenekleri ile otomatik çekim

Yeni film seçenekleri instax SQUARE Gökkuşağı ve instax SQUARE Monokrom ile hangi hava koşullarında olunursa olsun şipşak fotoğrafçılık alanına yeni merhaba diyenler, Instax SQUARE SQ1 ile otomatik olarak doğru ekspozür ayarlarına sahip fotoğraf çekebilir, daha canlı renklere sahip şipşak baskılar elde edebilirler. 

Aynı zamanda bütünleşik özçekim aynasının yanı sıra instax SQUARE SQ1’in tek dokunuşla Özçekim Modu etkinleştirildiğinde merceğin konumunu değiştirerek çekim için en iyi odaklanma ve ekspozür değerlerini ayarlayabilirler.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area