Ads Area

Samsung Büyük Tv Günlerinde 6 bin tl ye kadar varan para kart hediye

Samsung Electronics tarafından düzenlenen Geleneksel Büyük Tv Günlerinde Kampanyası kapsamında geçerli 6 bin tl ye kadar varan para kart hediye

 

Kampanya’ya katılan satış noktalarından (Samsung bayilerinin mağaza içi satışları, Aztek Teknoloji, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve Mediamarkt mağaza içi satışları 18.09.2020-11.10.2020 tarihleri arasında satın alınmış Samsung markalı seçili model televizyonlar için geçerli olup; bu Ürünler’den birini alan tüketiciler


 

eylül samsung Büyük Tv Günlerinde

Koşullar’ı yerine getirmeleri durumunda model bazında değişen miktarlarda TL yüklü Para Kart’ı almaya hak kazanacaklardır. 
 
Para kart içerisine yüklenecek olan TL tutarları ürün modeline göre değişiklik göstermektedir. Para kartına yüklenecek olan 6.000 TL, Para kartı içerisinde yer alacak en yüksek TL tutarıdır.
 
6.000 TL, yalnızca QLED 8K - 85Q950 ve 75Q950 model ürün satın alan ve kampanya koşullarını yerine getiren Katılımcılara gönderilecek para kartın içerisinde yer alacak tutardır. 
 
Ürün teslimatı satışı gerçekleştiren 3. Tarafça, para kartı teslimatı da, para kart gönderme yükümlülüğü bulunan ilgili 3. taraf kuruluş tarafından gerçekleştirilecek olup, ürün teslimatı ve para kart teslimatına ilişkin Samsung’un sorumluluğu bulunmamaktadır.
 
 • Kampanyaya dahil TV ürünlerinin satış noktasında satın alımı esnasında 2322 numarasına Samsung yazıp SMS gönderilmesi gerekmektedir. 
 
• SMS’e cevap olarak gelecek kampanya katılım kodunun satış noktasında kasa görevlisine iletilmesi gerekmektedir. 
 
• Kampanyaya katılan 3. taraf fiziki satış noktalarında kasa görevlisi ile paylaşılan kodlar ilgili TV faturasına basılacaktır. 
 
• Samsung tabelalı satış noktalarında ise SMS ile gelen kampanya kodunun bayi yetkilisine iletilmesi ve bayi yetkilisi tarafından satış sisteme giriş yapılması gerekmektedir. 
 
• Bu koşulların yerine getirilmemesi durumunda, Katılımcı para kart’a hak kazanamayacaktır. 
 
 Ürün Satın Alındıktan Sonra Yerine Getirilmesi Gereken Hususlar: 
• Para Kart imkanından faydalanabilmek için , Ürünler’i belirtilen tarih aralığında satın alan tüketicilerin, 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi’ni arayarak Ürünler’in kurulumunu 31.10.2020 tarihine kadar Samsung Yetkili Servisi aracılığı ile yaptırması gerekmektedir. 
 
• Ürün kurulumlarını bu şekilde gerçekleştiren tüketicilerin ardından 15.11.2020 tarihine kadar https://www.samsung.com/tr/buyuk-tv-gunleri-2020/ adresinde yer alan kampanya kayıt formunu eksiksiz olarak doldurması, Ürün faturasının ve servis kurulum fişinin renkli ve okunaklı fotoğrafını yine aynı formdaki ilgili alana yüklemesi gerekmektedir. 
 
• Formda istenen bilgiler; isim, soyisim, ve açık adres bilgileridir. Tüketicilerin hak kazanacağı para kartı’nın gönderileceği adresin Kampanya’ya katılan tüketiciye ait olması gerekmektedir. 
 
• Kampanya katılımında formu dolduran Katılımcılara, başvurularının incelemeye alındığına ilişkin bir SMS bilgilendirmesi yapılacaktır. 
 
Katılımcı’nın eksik veya yanlış bilgi girdiği durumlarda, yine bir SMS bilgilendirmesi yapılarak, düzeltmenin nasıl yapılacağı belirtilecektir. 
 
• İncelemenin tamamlanmasının ardından, tüm Koşulları yerine getirdiği tespit edilen Katılımcıya “PARA KARTININ ADRESİNE TESLİM EDİLMEK ÜZERE KARGOYA VERİLDİĞİNİ” belirten 2. bir SMS gönderilecektir.
 
Samsung Büyük Tv Günleriyle ilgili daha fazla detay samsung web sitesi samsung yetkili satıcılatı,teknosa,mediamarkt vatan mağazalarında

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area