Ads Area

Philips TV Çıtayı Yine Yükseltti!

TV pazarında performans standartlarını belirleyen Philips TV, daha iyisi için iş ortaklarıyla durmaksızın çalışıyor. 
 
Philips TV ve Bowers & Wilkins iş birliğiyle üretilen yeni OLED+935 model Ambilight TV’ler, TV pazarında çıtayı bir üst düzeye taşıyacak. 


 
Yeni Philips OLED+935; 55’’ ve 65’’ ekran seçenekleriyle Eylül ayında, 48’’ ekran seçeneğiyle de Ekim ayında satışa sunulacak.
65” OLED+935 modeli, 2020 EISA Yılın Ev Sinema TV’si ödülünü almaya hak kazandı. 
 
Hali hazırda TV’de bulunan 4.nesil P5 işlemciye eklenen yapay zeka sistemi sayesinde görüntü işleme özelliği daha da iyileştirildi.
Serinin amiral gemisi OLED setlerinde bulunan benzersiz yanma önleyici teknolojisi sayesinde ekranlar koruma altında. 
 
Ses kalitesi, 3.1.2 Bowers&Wilkins ve Dolby Atmos Elevation hoparlörler ve Tweeter-on-Top teknolojisi sayesinde ses kalitesi üstün seviyede.
4 taraflı Ambilight benzersiz ve sürükleyici bir seyir deneyimi sunuyor.
Kvadrat kumaş, deri, metal ve krom metal detaylarıyla Avrupa dizaynının en üst segmentini ifade ediyor.
Premium kalitedeki uzaktan kumandasında deri detaylar mevcut.
Daha etkileyici film sahneleri için ‘Pure Cinema’ ve ‘Movie Motion’ modları da bulunuyor. 
 
Güncellenmiş arayüzü ve dahili 3GB RAM kapasitesi sayesinde sorunsuz çalışan Android Pie/9 Akıllı TV.
TV’de çoklu ortamda kablosuz çalışabilen DTS Play-Fi özelliği de bulunuyor.

Philips TV ve Bowers & Wilkins görüntü ve ses uzmanlığıyla geliştirilen ve TV pazarında standartları belirleyen Philips TV’ler; geçtiğimiz yıl sektör, medya mensupları ve tüketicileri tarafından birçok farklı ödül almaya hak kazandı.
İki markanın da ürünleri tasarlama süreçlerindeki ‘sürekli daha da iyiye ulaşma’ felsefesi, son olarak OLED+935 model Philips Ambilight TV’lerde görüntü ve ses kalitesini en üst düzeye çıkardı.
2020-2021 EISA Yılın Ev Sinema TV’si ödülü de kazanan OLED+935 TV’ye eklenen en göze çarpan özellik ‘yapay zeka’. Hali hazırda TV’de bulunan 4.nesil P5 işlemciye eklenen yapay zeka sistemi sayesinde, görüntü işleme özelliği daha da iyileştirildi.
Yapay zeka fonksiyonu, Philips TV araştırma ve geliştirme ekibinin neural networks ve yapay öğrenme özelliklerini kullanarak 30 yıldan fazla zamandır üzerinde çalıştığı ve geliştirdiği veritabanındaki milyonlarca PQ test klibi incelenerek TV’lere dahil edildi.
Yapay zeka, Philips TV’lerde bu zamana kadar bulunan 5 görüntü kalitesi özelliğine (kaynak, renk, kontrast, hareket ve keskinlik) ekstra bir denge getiriyor. Bu denge sayesinde görüntüler daha doğal hale geliyor ve izleyicisine normal bir seyir deneyiminden çok daha fazlası sunuluyor.
Mükemmel Doğal Gerçeklik işleme (PNR- Perfect Natural Reality) özelliğinin en geliştirilmiş versiyonunun bulunduğu yapay zekalı TV’lerde AI Machine Learn Sharpness ve AI Smart Bit Enhancement özellikleri de bulunuyor.
OLED 935+ modelinde kullanılan Yeni Akıllı Dual Engine versiyonu sayesinde statik içerik, yerel ışık yoğunluğu ve olası ekran yanmaları iyileştirildi. TV’lerde 32,400 bölgeyi tarayan geliştirilmiş logo algılama arşivi de mevcut.
Philips TV’lerde bulunan yeni sistem; logo ve oyunlardaki statik görüntülerde oluşabilecek yanma problemini %95 oranında yok ediyor.
Yeni OLED+935 model Philips TV’lerde başlıca tüm HDR formatları ( HDR 10, HDR10+, Dolby Vision & HLG ) desteklendiği gibi, özel ‘Dolby Bright Mod’ da bulunuyor.
Philips TV bunların yanı sıra, TV’yi çoklu ortamda kablosuz olarak çalışabilen DTS Play-Fi özelliğini kullanan ilk premium TV markası.

En üst düzeyde ses performansı
TV’lerde bulunan yapay zeka özelliği OLED+935’le seyir keyfini daha doğal, gerçekçi ve doğru görüntülerle sunarken, Bowers & Wilkins hoparlörler sayesinde de ses performansı limitleri zorluyor.

OLED+935; Dolby Atmos Elevation sürücü üniteleri ve Bowers & Wilkins’in benzersiz Tweeter-on-Top hoparlöre sahip ilk televizyon. Metal altlığa sahip TV’de aynı zamanda duvara montaj aparatı da bulunuyor. 

B&W markasının diğer tüm üst düzey hoparlörlerinde olduğu gibi, TV’nin dışında bulunan Tweeter-on-Top sayesinde yüksek frekanslı hoparlör ile iç bölmede oluşabilen ses bulanıklığı ihtimali yok oluyor.

TV’de üç adet 19 mm titanyum kubbe tweeter dahil olmak üzere toplam on adet sürücü yer alıyor. Üç tweeterın her biri üstün performans amacıyla hoparlör muhafazasından ayrı tasarlandı.  

Kendi sert, krom metal muhafazasına monte edilmiş olan Tweeter-on-Top da tüm bu mekanizmayı destekliyor. TV’de bulunan tweeterlar ilk olarak Bowers & Wilkins tarafından tasarlanan ve efsanevi 800 model Diamond Serisi’nde kullanılan akustik olarak açık bir tasarıma sahip. 

OLED + 935’lerde film, oyun ve spor yayınlarının ses reprodüksiyonuna ekstra ölçek ve yükseklik algısı sağlamak için muhafazanın üzerine monte edilmiş, yukarı doğru ateşleyen ikiz 50 mm Dolby Atmos Yükseltme üniteleri de var. 

100mmx65mm’lik derin bas hoparlörler odayı sesle doldururken, B&W’nin yalnızca ana hoparlörlerinde kullandığı Flowport teknolojisine de sahip. 

TV’de bulunan Dolby Atmos içeriği film izlendiğinde içeriği otomatik olarak algılayarak sinema modunu aktive eder.

Üst Düzey Tasarım
OLED +935 model Philips TV’ler’de ultra ince kasa, kenarsız çerçeve ve yüksek kaliteli metal kaplamayla beraber Kvadrat marka akustik kumaş kullanıldı. TV'de bulunan Dolby Atmos performansının iyileştirilmesi amacıyla muhafazanın üst yüzeyinde ilk kez metal bir mikro örgü kaplama bulunuyor.

İskoç menşeili deri uzmanı Muirhead’in dokunuşlarıyla tasarlanan metal kaplamalı uzaktan kumanda zarif ve arkadan aydınlatmalı tuşlara sahip benzersiz deneyim sunmak için tasarlayan Philips TV Ambilight teknolojisine yeni ‘Ambilight Sleep’ modunu da ekledi.
Android 9 (Pie) özelliğine sahip akıllı TV’lerde

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area