Ads Area

Lenovo, beş yeni Yoga dizüstü bilgisayarı tanıttı

Teknoloji devi Lenovo, beş yeni Yoga dizüstü bilgisayarla tarz, güç ve taşınabilirliği bir arada sunuyor. 


Cesur bir inovasyon ile ayrıcalıklı bir ürün deneyimi sunan yeni Lenovo Yoga ürünleri, kullanıcılar için daha akıllı teknolojiyi gündelik yaşamın en önde gelen unsuru haline getirecek.




Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, beş yeni Yoga dizüstü bilgisayarını görücüye çıkardı. 


Daha akıllı teknolojiyi gündelik yaşamın bir parçası haline getirecek beş yeni Yoga ürünü tarz, güç ve taşınabilirliği bir arada sunuyor. Ultra ince Lenovo Yoga Slim 7i5 (13 inç), yeni nesil  

Lenovo Yoga Slim 7i Pro5 (14 inç) ve 14 ve 15,6 inç boyutunda yeni, taşınabilir
Lenovo Yoga 7i5 2'si 1 arada dizüstü bilgisayar, yeni nesil Intel® Core™ işlemcilere sahip ve yüksek performansları, kullanıcıyı içine alan görsel deneyimleri ile yüksek bağlantı kapasitesi ile dikkat çekiyor. 

Yeni Yoga ürünleri elektrik prizine bağımlı olmamak için uzun pil ömrü isteyen kullanıcılar için tasarlandı. Kullanıcılar doyasıya video izlemek veya yazın en popüler parçalarını dinlemek için ya da içerik oluştururken tam donanımlı bir multimedya deneyimi gerektiğinde, güçlü Windows 10 performansı ve Alexa®1 dahil olmak üzere çeşitli akıllı özellikler, optimize pil ömrü2, hızlı şarj3 ve süper hızlı Wi-Fi 64 ile bunların hepsini ve daha fazlasını yapabilecek.


Daha Akıllı Hizmetler


Lenovo ile ilk kez yeni nesil Intel işlemcili Yoga Slim 7i Pro'da en yeni yapay zeka (AI) pil optimizasyonu geliştirmeleri ve akıllı soğutma6 özellikleri sunuluyor. 

Tamamen yapay zeka destekli bu geliştirilmiş güç yönetim çözümü sayesinde yeni Yoga Slim 7i Pro bilgisayarınızdan en iyi performansı almak için ekstra bir şey yapmanız gerekmiyor çünkü bu özellik sürekli öğrenmeye devam ederek yüksek performans için gerekli ayarları otomatik yapabiliyor veya enerji tasarrufu için otomatik olarak sistemi sakinleştirebiliyor.


Diğer dört yeni Yoga dizüstü bilgisayarda varsayılan yapay zeka destekli optimizasyon ayarı olarak sunulan Akıllı Soğutma Modu, pil ömrünü uzatırken performansı artıyor. 

Yeni nesil Intel Core işlemcili tüm modeller, dizüstü bilgisayar pil ömrünü ortalama yüzde 20'ye kadar uzatacak biçimde geliştirildi.7 

Lenovo Q-Control özelliği sayesinde, kullanıcılar ağır görevler için maksimum güç elde etmek veya sistemi Sessiz Moda almak istediğinizde, Fn-Q tuş kombinasyonu ile Performans Modunu açıp kapatabiliyor.


Lenovo tüketici bilgisayarı kullanıcılarının faydalanabileceği diğer bir bütünleşik özellik, Lenovo bilgisayarınızla daha fazlasını yapmanıza yardımcı olacak dahili Lenovo Vantage uygulamasıdır.8 Yeni Lenovo Vantage Akıllı Performans Hizmetleri8 cihazın sağlıklı tutulmasına proaktif bir yaklaşım getiren bir hizmet olarak sunuluyor. Bilgisayarda oluşabilecek sorunları oluşmadan önce önleyebilen Lenovo Vantage Akıllı Performans Hizmetleri, casus yazılım, kötü amaçlı yazılım ve reklam yazılımlarını taramak, tespit etmek ve silmek, ağ ve erişim sorunlarını gidermek ve bilgisayardaki ince ayarları otomatik yapmak ve böylece, daha iyi bir internet bağlantısı sağlamak ve sistem başlatma süresi, karşıya yükleme/indirme hızları ve genel uygulama açılışları dahil olmak üzere, bilgisayarın işlemlerini her yönden hızlandırmak yönünde bir hizmet sunuyor.


Gelişmiş güvenlik



Yeni Yoga dizüstü bilgisayarlarla kullanıcılar sadece bilgisayar kapağını kaldırarak bilgisayarlarını çalıştırabiliyor ve Yoga Slim 7i, Yoga Slim 7i Pro ve Yoga Slim 7 Pro'nun sunduğu kızılötesi (IR) kamera ve Windows Hello gibi özellikler sayesinde yüz tanıma ile güvenle oturum açmanın rahatlığını yaşıyor. 

Kullanıcının ekrana baktığını algılayan yapay zeka temelli Glance by Mirametrix yazılımı yoluyla sunulan Gizlilik Uyarıları gibi gelişmiş ekran özellikleri, çevrenizdeki diğer kişilerin ekranınızı görmesini önleyip çalışmanızın gizli kalmasına yardımcı olurken, başka bir yöne baktığınızda ekranınızın otomatik olarak bulanıklaşması, daha da fazla güvenlik sağlıyor.


Hayatınızın Tamamlayıcısı İnce ve Hafif Dizüstü Bilgisayarlar



Neredeyse çerçevesiz QHD ekrana sahip, 13,3 inç boyutunda küçük ve güçlü Yoga Slim 7i, salt eğlence için inanılmaz görsel deneyimlere ve tamamı metal, kapaklı tasarıma değer verenler için ideal bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. 

Çığır açan performans için Intel Core işlemcilerin (yakında çıkacak) yeni nesline kadar işlemci seçeneklerine ve Intel Xe mimarisi temelli yeni nesil bütünleşik grafik donanımına sahip bu yeni dizüstü bilgisayar, genişletilmiş Alexa özellikleri, cam panel ve kızılötesi kamerayla birlikte sunuluyor. 

Aynı zamanda son derece ince ve hafif olan bu ürün, 13,9 mm (0,55 inç) inceliğinde ve 1,23 kg (2,7 lbs) ağırlığında. Yoga Slim 7i, 16 GB'a kadar LPDDR4X bellek, 1 TB SSD PCIe (4. nesil) M.2 depolama alanı ve yüzde 91 ekran oranı sunuyor. Yoga Slim 7i ayrıca benzersiz bir izleme deneyimi için Dolby Vision® ile TÜV Rheinland sertifikalı daha güvenli mavi ışık göz koruması için Göz Koruma Modu özelliğine sahip.


Harman® Hoparlörler ve kullanıcıyı içine alan Dolby Atmos® ses özellikleri, 50WHr pil ve Charge Boost ile 16 saate kadar pil ömrü ile Yoga Slim 7i eğlencenin keyfini çıkarabileceğiniz yeni teknolojiler sunuyor. 

Hem Intel CPU donanımlı hem de yıldırım hızında AMD Ryzen 4000 Serisi Mobil İşlemcili yeni Yoga Slim 7 Pro (14 inç) dizüstü bilgisayarlar ise Windows Hello, IR kamera ve tek elle kolayca açılabilen yükseltilmiş kulakçığın yanı sıra, 1,3 mm tuş hareket derinliğiyle daha rahat yazma deneyimi sunuyor. 

Yoga Slim 7 Pro, ürününde yeni kubbe tasarımlı tuş takımına sahip aydınlatmalı klavye gibi amaca yönelik detaylar da bulunuyor. 16 GB'a kadar DDR4 bellek ile Yoga Slim 7 Pro, aynı zamanda 17 saate kadar pil ömrü sunarken, Rapid Charge Boost, 15 dakikalık şarj süresiyle iki saatlik kullanım sağlıyor.


Her Açıdan Etkileyici Kullanıcı Deneyimi Sunan 2'si 1 Arada Bilgisayarlar



İster internet üzerinden film izleyin, ister müzik dinleyin, içerik oluşturun, web sitelerinde gezinin veya iletişim kurun, daha fazla esneklik ve müşteri değeri için çeşitli kullanım modlarını (dizüstü, çadır, tablet, stand) destekleyen yeni dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar form faktörleriyle Lenovo, deneyiminizi en üst düzeye çıkaracak.





1 Lenovo bilgisayarlarda Alexa, seçili pazarlarda sunulmakta olup, dizüstü bilgisayarın kapağı açık durumdayken ve en fazla 4 metre (13,1 ft) mesafeden kullanılabilir.

2 Pil ömrüne ilişkin tüm ifadeler yaklaşık değerler olup, MobileMark 2014 1.5 sürümü pil ömrü referans test sonuçlarını temel alır. Gerçek sonuçlar farklı olabilir ve ürün yapılandırması ve kullanımı, yazılım, çalışma koşulları, kablosuz bağlantı, güç yönetimi ayarları, ekran parlaklığı ve diğer etkenler dahil olmak üzere çeşitli etkenlere bağlıdır. Maksimum pil kapasitesi, zaman içinde ve kullanımla birlikte doğal olarak azalacaktır. 
n.

3 Hızlı şarj, Yoga Slim 7i, Yoga Slim 7i Pro, Yoga Slim 7 Pro ve Yoga 7i modellerinde mevcut olup, Yoga 6'da mevcut değildir.

4 Ayrıca satın alınacak bir Wi-Fi yönlendirici ve konuma göre farklılık gösterebilecek tarife gerektirir. Ek koşullar ve(ya) ücretler geçerlidir. En fazla 3,5 Gbps hızı destekleyen Wi-Fi 5'ten farklı olarak, Wi-Fi 6 tipik olarak en fazla 9,6 Gbps hızı destekler. Bağlantı hızları, konum, ortam, ağ koşulları ve diğer etkenlere bağlı olarak değişir.

5 Lenovo bilgisayarın adında yer alan "i" ibaresi, Intel CPU'yu ifade eder.

6 Yeni Yoga Slim 7i Pro'da gelişmiş akıllı soğutma çözümü mevcuttur. Lenovo Q-Control özelliğine sahip, tüketiciye yönelik Yoga bilgisayarlara gelişmiş akıllı soğutma çözümünün 2021'de gelmesi öngörülmektedir.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area