Ads Area

Migros e-spor turnuvası

Dijitalleşmeyi yaşam biçimi haline getiren gençler için e-spor alanında Türkiye'de bir ilke imza atan Migros, kendi turnuva platformunu hayata geçirdi. 


Oyunseverler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan platform, 13 Ağustos tarihinde ilk turnuva serilerine başladı. 4 dalda düzenlenecek serilerin kazananlarına toplam 25.000 TL değerinde Money ödülü verecek. 



Birçok farklı alanda yürüttüğü projelerle müşterilerinin hayatlarına değer katan Migros, e-spor kulüpler birliğinin ilk resmi sponsoru olduktan sonra e-spor alanında bir ilke daha imza atarak kendi turnuva platformunu hayata geçirdi. Oyunseverlerin heyecanla karşıladığı ve yoğun ilgi gösterdiği platform, 13 Ağustos tarihinde ilk turnuva serilerine başladı. E-spor'un en popüler oyunları League of Legends, Zula, FIFA ve Valorant kategorilerinin yer alacağı turnuva 6 hafta sürecek. Her haftanın birincisine 5000 Money kazandıracak turnuvada, dört dalda toplam 25.000 TL değerinde Money ödülü verilecek. E-spor Kulüpler Birliği'nin ilk resmi sponsoru olarak Türkiye'de e-spor'un gelişimine destek veren ve Türkiye'nin 81 ilindeki Migros mağazalarında popüler oyunların kodlarına erişim imkanı sağlayan Migros'un merakla beklenen turnuvasında 17-20 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek final oyunları, e-spor dünyasının nabzını yükseltecek. E-spor Kulüpler Birliği desteğiyle gerçekleşen Migros oyun turnuvalarıyla ilgili tüm detaylara espor.migros.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area