Ads Area

MediaMarkt Türkiye, Vivo marka akıllı telefonların satışına başladı

Dünyanın en büyük akıllı telefon markalarından Vivo, Türkiye’de Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de satışa çıkıyor. 


MediaMarkt Türkiye, Vivo’nun X50 Lite 8 128 GB modelini mağazalarında teknolojiseverlerin beğenisine sunuyor. Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, teknolojiseverlere sunduğu ürün ve hizmetleri her geçen gün genişletirken ürün gamındaki markaları da artırmaya devam ediyor. 



Buna göre MediaMarkt Türkiye, geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına giriş yapan ve dünyanın en büyük akıllı telefon markalarından Vivo’yu mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de satışa çıkarıyor. 

İlk etapta Vivo’nun X50 Lite 8 128 GB model akıllı telefonunu satışa sunan MediaMarkt Türkiye’nin, önümüzdeki günlerde markanın farklı modellerini de Türkiye’de teknolojiseverlerin beğenisine sunması bekleniyor. 

Vivo X50 Lite 8 128 GB MediaMarkt’ta 3.599 TL’ten satılıyor. Vivo’nun X50 Lite 8 128 GB modeli; 48 MP Super Night Quad kamera (4 kamera), 4.500 mAh batarya, 6,38 inç AMOLED ekrana ve In-Display Parmak İzi gibi özellikleri barındırıyor. 

MediaMarkt Türkiye’nin 2 renk seçeneğiyle sunduğu cihaz Nebula Mavisi ve Yeşim Siyahı alternatiflerine sahip.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area