Ads Area

Hepsiburada ve Petrol Ofisi iş birliği

Hepsiburada müşterileri, siparişlerini artık Petrol Ofisi istasyonlarından 7/24 teslim alabilecek Türkiye ve bölgesinin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, yenilikçi teslimat modeli “Hepsimat” ile uygulama alanını genişletiyor. 


Türkiye akaryakıt ve madeni yağ sektörlerinin lideri Petrol Ofisi’nin istasyonları, Hepsiburada’nın müşterilerine hizmet sunduğu teslimat noktaları arasına katılıyor. 

Hepsiburada ve Petrol Ofisi iş birliğiyle birlikte, e-ticaret sektöründe akaryakıt istasyonları kullanılarak ürün teslimatı ilk kez yapılmaya başlanıyor. 



Müşterilerinin alışveriş deneyimini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Hepsiburada, Türkiye’nin en yaygın ve en büyük akaryakıt ağına sahip Petrol Ofisi ile başlattığı iş birliği çerçevesindeki yeni teslimat noktalarıyla, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. 

Hepsiburada, 2018 yılında başlattığı, müşterilerinin siparişlerini ev ve işyerleri dışında bir teslimat noktasından teslim alabildiği “Hepsimat” hizmetinde uygulama alanını daha da genişletiyor. Hepsiburada ayrıca, Petrol Ofisi ile yaptığı bu iş birliğiyle e-ticarette teslimat noktası olarak akaryakıt istasyonlarını kullanarak bir ilke daha imza atıyor. 

 İlk aşamada İstanbul’da Petrol Ofisi’nin Levent ve Üsküdar’daki istasyonlarında başlayacak olan uygulama kapsamında Hepsiburada müşterileri siparişlerini, kendilerine uygun gün ve saatte, anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından 7 gün 24 saat boyunca teslim alabilecek. Hepsiburada ile Petrol Ofisi arasındaki iş birliğinin, kısa süre içinde İstanbul’a, ardından Türkiye geneline yayılması planlanıyor. 

Petrol Ofisi iş birliği ve Hepsimat hizmeti ile ilgili konuşan Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci “Hepsiburada olarak daima müşterilerimizin alışveriş deneyimini en üst seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz. Onların beklenti ve ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz ve bu doğrultuda inovatif hizmet modelleri geliştiriyoruz. 

Hepsimat ismini verdiğimiz teslimat noktası hizmeti, müşterilerimizin kargo teslimat saati ve yeri konusundaki ihtiyaçlarına yeni bir alternatif sunmak amacıyla doğdu. Hedefimiz, müşterilerimizin siparişlerini ev ya da iş yerleri dışındaki yaygın ağı bulunan noktalardan teslim alabilecekleri bu hizmetimizi tüm Türkiye’ye yaymak. 

Bunun için Hepsimat iş ortaklarımızın sayısını artırmayı ve 2020 yılı sonuna kadar da teslimat yapılacak lokasyonların sayısını 650’ye kadar artırmayı planlıyoruz. 2018 yılı itibariyle farklı teslimat noktalarında hizmet verdiğimiz Hepsimat için Petrol Ofisi ile iş birliğine giderek bir ilke imza attık. 

E-ticarette ilk kez akaryakıt istasyonları siparişler için teslimat noktası olarak kullanılmaya başlanıyor. Bu yenilikle birlikte müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam etmekten ve partnerimiz Petrol Ofisi ile bu başlangıcı yapmaktan mutluyuz.” dedi. 

 Petrol Ofisi istasyonlarının, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan birer hizmet noktası olduğuna vurgu yapan Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç ise “1.800’e ulaşan istasyon sayımızla, lideri olduğumuz Türkiye akaryakıt sektörünün en büyük ve en yaygın istasyon ağına sahibiz. 

Petrol Ofisi istasyonları, salt akaryakıtta değil, aynı zamanda alışverişten para transferine kadar müşterilerimizin birçok alandaki ihtiyaçlarının, lidere yakışır ve en ideal şekilde, 7/24 aralıksız karşılandığı birer hizmet noktasıdır. 

Petrol Ofisi olarak, müşteri deneyimini arttıracak projelere büyük önem veriyoruz ve bu doğrultuda önemli geliştirmeler yapıyor, iş birlikleri sağlıyoruz. Hepsiburada iş birliğimiz ile istasyonlarımızda verdiğimiz zengin hizmet çeşitliliğine, önemli bir yenisini daha eklemiş olduk. 

Hepsiburada ile iş birliğimiz çerçevesinde, sadece Petrol Ofisi istasyonlarında yer alacak Hepsimat noktaları ile Türkiye akaryakıt sektöründe bir ilke daha imza atmaktan mutluluk duyuyoruz” açıklamasında bulundu.  

Hepsimat ile sipariş nasıl teslim alınır? 
Hepsiburada’dan alışveriş yapan müşteriler, teslimat bilgileri ekranında yer alan adres bölümünde “Teslimat Noktasına Gönder” seçeneğini tercih ettiklerinde karşılarına çıkan teslimat noktalarından birini seçebiliyor. 

Buna göre müşteriler kendileri için uygun olan teslimat lokasyonunu işaretleyip, “standart”, “yarın teslimat” ve “bugün teslimat” seçeneklerini değerlendirerek siparişlerini diledikleri saatte Hespimat teslimat noktalarından teslim alabiliyor. 

Müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını her zaman gözeten Hepsiburada, çalışan veya günün çoğunu evinin dışında geçiren müşterilerinin kargo teslimatlarını kolaylaştırmak için, “Hepsimat” adını verdiği bu hizmet için iş ortaklarının sayısını artırmak, 2020 yılı sonuna kadar da teslimat yapılacak lokasyonların sayısını 650’ye kadar çıkarmayı hedefliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area