Ads Area

ÇiçekSepeti VarVar Yaz Kampanyası Başladı

Yaz mevsimini tam anlamıyla yaşamaya başladığımız bu günlerde sıcaklıklar hissedilir derecede artarken ÇiçekSepeti VarVar yaz kampanyası ile kullanıcılarını serinletmeye başladı. 


Binlerce üründe uygulanan %80'e varan indirimlerle siz de fırsatlardan yararlanarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.




ÇiçekSepeti VarVar yaz kampanyasında yaz modasını yansıtan kıyafetlerden plaj ürünlerine, cildinizi güneşten koruyacak krem ve spreylerden kamp malzemelerine, birbirinden ferah parfümlerden şıklığıyla göz kamaştıran yaz aksesuarlarına, elektronik aletlerden spor malzemelerine, yaz oyuncaklarından yaz trendini yakalayacağınız makyaj malzemelerine kadar binlerce ürün yüzde 80’e varan indirimler ve ücretsiz kargo avantajlarıyla sizi bekliyor.


Yaz şıklığınızı tamamlayın


Modaya yön veren aksesuarlar, tarzınızı ortaya koymanızı sağlıyor. CicekSepeti.com ya da ÇiçekSepeti mobil uygulaması üzerinden sipariş verebileceğiniz güneş gözlüğünden şapkaya, bileklik ve halhaldan yazı rahat geçirmenizi sağlayacak sandaletlere birçok ürünle yaz şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.


Yazın zamanı teknolojiyle keyifli geçirmek mümkün


ÇiçekSepeti VarVar yaz kampanyası ile teknoloji fırsatlarından yararlanarak zamanınızı keyifli hale getirebilrisiniz. Fotoğraf makinesinden telefona, rengarenk kulaklıklardan bluetooth radyolara uzanan geniş yelpazesiyle ÇiçekSepeti’nde her tarza ve eğlence anlayışına uygun ürünü bulmak mümkün oluyor.


Kişisel bakımından yaz aylarında da vazgeçmeyenlere


Herkes için büyük önem taşıyan kişisel bakım ve kozmetik için aranılan her şeye bir tıkla ulaşılabiliyor. Yazın vazgeçilmezi olan güneş koruyucu kremlerden kokularıyla baş döndüren parfümlere birçok farklı bakım ve kozmetik ürünleri de ÇiçekSepeti’nde yer alıyor.


Onları unutmak olmaz!


Evimizin neşe kaynağı hayvan dostlarımızın ihtiyaçlarını yazın da ihmal etmemek gerek. Hem evcil hayvanların hem de evcil hayvan sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt veren ürünleri ÇiçekSepeti VarVar yaz kampanyasında süper fiyatlarla bulabilirsiniz.


Yazın spora ve doğaya ara vermeyin


“Spora yazın asla ara vermem” diyenlere ÇiçekSepeti.com, günlük antrenmanlarınızı tamamlayacak dumble’dan pilates topuna, şınav barından spor ayakkabıya birçok ürünü bir arada sunuyor. Ayrıca yazın keyfini doğa içerisinde kamp ile çıkarmak isteyenlerin ihtiyacı olan tüm ürünlere ÇiçekSepeti.com’dan ve ÇiçekSepeti uygulamasından ulaşılabiliyor.

Bahçenizi ve balkonunuzu yaza hazırlayın


Yazın keyfi bahçede ve balkonda ayrı çıkar. Ortamın havasını değiştirecek bahçe mobilyaları ile dekorasyonunuza küçük dokunuşlar yapmak isteyebilirsiniz. 

Suyun keyfini bahçenizde çocuklarınızla çıkarmak isterseniz şişme havuzdan kolluklara, deniz oyuncaklarından mayolara ÇiçekSepeti’nde zengin ürün yelpazesi sizi bekliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area