Ads Area

XPG SUMMONER Oyuncu Klavyesinde Kaçırılmayacak Fırsat

XPG’nin Cherry MX Blue anahtarlı Türkçe tuş dizilimli ve RGB aydınlatmaya sahip oyuncu klavyesi SUMMONER, bu akşam başlayacak kampanya ile ITOPYA internet sitesinden 599TL fiyat etiketiyle satılacak

 



Dünyanın önde gelen yüksek performanslı DRAM modülü, NAND Flash depolama ürünleri ve mobil aksesuar üreticilerinden biri olan ADATA Technology, ITOPYA ile işbirliği içerisinde XPG SUMMONER mekanik oyuncu klavyesinde büyük bir indirime gidiyor. 

Cherry MX mavi anahtarlara sahip, RGB aydınlatmalı XPG SUMMONER Türkçe oyuncu klavyesi bu akşam başlayacak kampanya ile 599TL’den satışa sunulacak.


XPG SUMMONER RGB Mekanik Türkçe Klavye

XPG’nin oyunculara yönelik çevre birimleri kategorisinde öne çıkan ürünlerinden biri olan XPG SUMMONER mekanik oyuncu klavyesi, kullanıcılarını memnun edecek pek çok özelliğe sahip. 

Alanında dünyanın en iyi mekanik tuş anahtarı üreticilerinden biri olarak kabul edilen Cherry tarafından üretilen mavi renkli anahtarları kullanan üürün, sunduğu güçlü dokunsal ve işitsel geri bildirim ile dikkat çekiyor. Türkçe Q tuş dizilimine sahip olan klavye, kullanıcılara hem oyun oynarken hem de çalışırken rahat ve kolay bir kullanım vadediyor.


Fırçalanmış alüminyumdan üretilen gövdesiyle oldukça sağlam ve şık duran SUMMONER, makro ve medya kontrol tuşları, %100 anti-ghosting özelliği ve mıknatısla tutturulan bilek desteği ile oyucuların ihtiyaç duyabileceği pek çok özelliği bir araya getiriyor. RGB aydınlatmaya da sahip olan klavyenin ışıklandırmasını basit bir tuş kombinasyonuyla kolayca değiştirmek mümkün.


Sınırlı Bir Süre için 599 TL
Bu akşam 20.00’da başlayacak kampanya ile oyunseverler XPG SUMMONER Türkçe RGB oyuncu klavyesini sınırlı bir süre için 599TL’den satın alabilecekler. XPG oyuncu ekipmanları hakkında daha fazla bilgi almak için http://www.xpg.com/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area