Ads Area

Her Babaya Uygun Hediye LG’de

LG, TV’den mobil telefona, speakerdan oyun monitörüne, projektöre kadar geniş yelpazedeki ürünleriyle ister spor tutkunu, ister oyun sever, isterse tam bir müzik ya da filmkolik olsun tüm babaların hobilerinin keyfli hale getiriyor. 


 LG Electronics (LG), birbirinden farklı zevk ve ihtiyaca hitap eden ürünleriyle ‘Babalar Günü’ne hazır. Babalarına sürpriz yapmak isteyenler, onların günlük rutinlerine ya da hobilerine uygun LG ürünleriyle Babalar Günü’ne farklı bir hoşluk katabiliyorlar.  



Her Babanın Vazgeçilmezi: TV 
 Büyüleyici tasarımları, ses kalitesi, mükemmel görüntüsü ile LG TV’ler, sinemaseverlerden spor tutkunlarına, hızlı oyunculardan tasarım tutkunlarına kadar tüm babaların hayallerini süslüyor. 

Babaların evde geçirdiği zamanı daha keyifli hale getiren LG’nin en gelişmiş LED TV’si NanoCell TV, üstün görüntü ve ses kalitesi, geniş izleme açısı ve kullanım kolaylığı sağlayan özellikleri şık tasarımla birlikte sunuyor. 

LG NanoCell TV, “Nano Renk”, “Nano Doğruluk” ve “Nano Tasarım” olmak üzere üç temel fonksiyonu ile öne çıkıyor. Nano Renk; LG NanoCell TV, paneli üzerinde bulunan 1 nanometre ölçüsündeki nanopartiküller sayesinde donuk renkleri filtreleyerek saf, canlı ve gerçeğe en yakın renkler üretirken, Nano Doğruluk; TV hangi açıdan izlenirse izlensin, renklerin bozulma olmadan %100 doğrulukta gösterilmesini sağlıyor. 

Nano Tasarım ise; LG NanoCell TV’nin minimum çerçeveli tasarımı içinde bulunduğu mekanla uyum sağlayarak evinize sofistike bir dokunuş katıyor. 

Kullanımı en kolay ve en rahat, hareket sensörlü Sihirli Kumanda ile birlikte gelen LG NanoCell TV, 4K Cinema HDR özelliği ile büyük ekranda etkileyici bir görsel deneyimi sunarak babalara üstün TV deneyimi yaşatıyor.  

Oyuncu Babalara Özel 
LG oyun sever babalara özel UltraGear Oyun Monitörleri ile heyecan verici bir oyun deneyimi sunuyor. UltraGear oyun monitörleri, oyuncuların yüksek yenileme hızları ve en hızlı tepkime süreleri ile oyunlarda her türlü savaş avantajını elinde bulundurmasına olanak sağlıyor. UltraGear serisi, kullanıcıların hızlı karar almasını sağlıyor ve mükemmel akıcılıkta bir oyun sunuyor. 

En popüler oyunlara yanıt verebilecek yüksek performanslı işlevlere sahip güçlü bir oyun monitörü olan LG Oyun Monitörleri, şaşırtıcı tepki kalitesi ve süresiyle en tempolu oyunlarda bile ekstra hız yakalanmasını sağlıyor, ekran kararma, yırtılma, takılma ve titremelerini engelliyor. Babalar günü hediyesini henüz seçemeyenler için UltraGear serisi mükemmel bir seçenek oluşturuyor. 

 Hareketli Babalara XBOOM Speaker 
LG, ister evde, ister açık alanda hareket ve eğlenceden vazgeçemeyen babalar için XBOOM’u öneriyor. Profesyonel ses kalitesinde müziğin evlerde de dinlenebileceğinin kanıtı olan LG XBOOM serisi, 2000 Watt’a kadar çıkan sesi ile dikkatleri çekiyor.

Ses teknolojisi lideri İngiliz MERIDIAN Audio’nun eşsiz teknolojisini sunan LG XBOOM hem evde, hem bahçe, balkon gibi açık alanlarda, yüksek çözünürlüklü sesleri dinleme imkanı sunarak müziksever babalara olağanüstü ses deneyimi yaşatıyor.  

Özel Bir Zevk: Projektör 
 LG özel zevkleri olan babalar için de projeksiyon cihazı sunuyor. LG’nin projeksiyon cihazı LG Lazer HF85LS, 1.500 lümen yüksek parlaklık, 150.000:1 kontrast oranı LED ışık ve Full HD resim kalitesi, daha zengin ve gelişmiş renk sunumu sağlıyor. Diğer modellere kıyasla daha derin ve daha gerçekçi renkler sunuyor. 

LG Lazer HF85LS, 120 inç’e kadar olan projeksiyon ekranları ile, kullanıcılara gerçek bir sinema izleme ortamını deneyimletiyor. 20.000 saatlik kullanım sunan LED lambası ise, lambayı değiştirmeden 7 yıla kadar günlük 8 saat kullanım imkanı sunuyor.  
LG’nin Vazgeçilmezi: Mobil Telefon  
Günlük hayatın vazgeçilmezi cep telefonu ise, herkes gibi babalar için de olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. LG, her ihtiyaç ve her bütçeye yönelik cep telefonu modelleri ile, babalara benzersiz teknoloji, geniş multi medya seçenekleri, üstün ses ve ekran kalitesi sunuyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area