Ads Area

Realme Anneler Günü İndirimi

Dünyanın en genç ve en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, Anneler Günü’ne özel olarak Hepsiburada’da 3 gün boyunca devam edecek kampanya kapsamında annelere ve onlara hediye almak için bekleyen sevdiklerine ayrıcalıklar sunuyor. 


Online alışverişlerde geçerli olacak indirim fırsatlarından faydalanmak için son tarih 8 Mayıs.





Ülkemizde de büyük ilgi ile takip edilen, dünyanın en hızlı büyüme kaydeden teknoloji şirketi realme, Anneler Günü’nü heyecanlandıran indirimlerle karşılıyor. 

Hepsiburada’da 6 – 7 – 8 Mayıs tarihlerinde geçerli olacak kampanya kapsamında iyi bir hediye alternatifi arayan realme sevenler indirim fırsatlarından faydalanabilecek.


realme Anneler Günü Kampanyası Hepsiburada üzerinden bugün başlayıp, 8 Mayıs tarihinde sona erecek. Kampanya kapsamında Hepsiburada üzerinden küçük ev aletleri kategorisinde 150 TL’lik alışveriş yapan kullanıcılar, tüm realme telefonlarda anında 100 TLindirim kazanma hakkına sahip olacak. 

6-7-8 Mayıs tarihleri arasında Hepsiburada üzerinde devam edecek kampanya kapsamında; realme C2 modeli 1.299 TL, realme 5i modeli 1.499 TL, realme 6i modeli 1.899 TL, realme 6 modeli 2.399 ve realme 6 Pro modeli 3.299 TL’den satışa sunulacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area