Ads Area

Yeni Nvidia Studio Sürücüsü yayınlandı

NVIDIA, içerik oluşturucuların evden çalışmaya geçişini kolaylaştırmak için önde gelen yazılım geliştiricilerinin kaynaklarını içeren bir blog yayınladı. 


Yazılımlar, araçlar ve kurslar ücretsiz olarak sunulan içerikleri oluştururken detaylı liste ise şu şekilde: Adobe, ürünlerine sürekli erişim sağlamayı amaçlayan özel programlar da dahil olmak üzere uzaktan çalışmaya yardımcı olacak sayısız araç ve hizmete erişim sunuyor. 

Şirket, bireysel lisansa sahip Creative Cloud kullanıcıları için Adobe’nin Team Projects video iş birliği yeteneklerini Premiere Pro ve After Effects için genişletiyor. 




(Premier Pro ve After Effects’in son sürümleri için geçerli) Adobe ayrıca 31 Mayıs’a kadar Creative Cloud araçlarını öğrenciler için ücretsiz sunuyor. Autodesk, bulut iş birliği projelerine ücretsiz ve genişletilmiş erişim sağlıyor. 

 Blender, canlı yayınlar, rehberler ve karakterler şeklinde ücretsiz günlük içerik paylaşıyor. Chaos Group, kampüslerin kapalı olmasından etkilenen eğitim müşterileri için evden çalışma ipuçları, indirimli Chaos Cloud fiyatlandırması ve desteği sunuyor. 

 Epic Games, Unreal Marketplace üzerinden kullanması ücretsiz içeriğin yanı sıra ücretsiz ve bilgilendirici web seminerleri de dahil olmak üzere içerik oluşturuculara yardımcı olacak faydalı kaynaklarını paylaşıyor. 

Öğrenciler için ise izlemesi kolay ücretsiz video kurslarıyla Unreal Fast Track, beş haftalık yeni bir meydan okuma ve Unreal Online Learning sağlıyor. Harika eğitici içerik fırsatları için her perşembe Türkiye saatiyle 21.00’de Inside Unreal’a göz atabilirsiniz. 

OBS, yeni yayıncıların evden başlamasına yardımcı olmak için beş basit ipucu yayınladı. Unity, Dünya Sağlık Örgütü'nün #PlayApartTogether kampanyasını, farkındalık yaratmak ve oyun oynayarak/tasarlayarak insanları evlerinde kalmalarına teşvik etmek için destekliyor. 

Bu doğrultuda üç aylık ücretsiz Unity Learn Premium erişimi ve Create with Code sanal sınıflarına canlı erişim sunuyor. Ayrıca, içerik oluşturuculara odaklanan yeni NVIDIA Studio YouTube kanalında keşfedilecek çok daha fazlası yer alıyor. Kanalda ünlü sanatçıların adım adım eğitimleri, ilham veren topluluk vitrinleri ve daha fazlasını bulabilirsiniz. 

Blog ayrıca HP'nin dün duyurduğu ve her yerde masaüstü seviyesinde performans sağlamak için tasarladığı üç yeni RTX Studio dizüstü bilgisayarını da kapsıyor. 

Dizüstü bilgisayarların bilgileri ise şöyle: HP ZBook Create ve ZBook Studio, üretiminde okyanuslardan geri dönüşümle yeniden kazanılmış plastiklerin kullanıldığı dünyanın ilk mobil iş istasyonu olarak göze çarpıyor. 

NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER veya Quadro RTX 5000 ile yüzde 87 ekran/kasa oranı sayesinde gerçek mobilite sunuyor ve içerik üreticileri için tüm gün pil ömrüne sahip ilk DreamColor ekranını beraberinde getiriyor.

HP ENVY 15’de içerik oluşturuculara en iyi deneyimi sunmak için dokunmatik arayüzlü 4K OLED VESA DisplayHDR True Black ekran, 10. Nesil Intel Core işlemci, Max-Q özellikli NVIDIA GeForce RTX 2060 ekran kartı, yüzde 82,6 ekran/kasa oranına sahip tamamen alüminyum bir kasa ve gaming seviyesindeki soğutucular yer alıyor. 

 Bugün, Unreal Engine 4.25 dahil olmak üzere birçok uygulamada en son performans optimizasyonları sunan yeni bir NVIDIA Studio Sürücüsü yayınlandı. Studio Sürücüsü hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area