Ads Area

Yaz Mevsimine Farklı Bir Tarz ile Başlamak İsteyen Erkeklerin Tercihi

OneBlade, yaz mevsiminde tarzı ile fark yaratmak isteyen erkeklere tek bir ürünle sakallarını kısaltma, şekillendirme ve tıraş etme imkânı sunuyor.




Türkiye’de 90 yıldır kullanıcıları için en iyisini düşünen ve çözümleriyle her gün yaşamları iyileştiren Philips, devrim niteliği taşıyan ürünü OneBlade ile erkeklerin sakal bakımına pratik ve fonksiyonel bir çözüm sunuyor. Aynı zamanda tarzıyla ön plana çıkmak isteyen erkeklere tek bir cihaz ile şıklık vadediyor.




Philips OneBlade QP2520/20, sakallı veya kirli sakallı tarza sahip olan erkeklerin sakallarına istedikleri şekli vermelerini mümkün kılıyor. 

Takıp çıkarılabilir başlıkları ve keskin kenarlı bıçağı ile her uzunluktaki sakalı kısaltabilmek ve kolayca şekillendirebilmek için tasarlanmış olan OneBlade profesyonelliği ile ön plana çıkıyor.


Cilt için son derece güvenli ve zahmetsiz tıraş imkânı sunan OneBlade, çift taraflı bıçağı sayesinde istenilen yönde kullanılabiliyor. 

OneBlade sağladığı net görüş açısıyla ve benzersiz bıçak teknolojisine sahip kesicileri ile saniyede 200 defa hareket ederek başka hiçbir ek yönteme başvurmadan her uzunluktaki sakalı kolayca tıraş edebiliyor. 

Su geçirmez özelliğiyle ıslak ya da kuru kullanılabilen Philips OneBlade, kolayca temizlenirken köpüklü veya köpüksüz tıraşı mümkün kılıyor.


Tıraş bıçağı ile tıraş makinasının özelliklerini tek bir üründe buluşturan OneBlade erkeklerin vazgeçilmez yardımcısı olmaya aday…


Philips OneBlade QP2520/20, 219,99TL önerilen perakende fiyatı ile satış sunuluyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area