Ads Area

Xiaomi’Mi Fan 2020 Festival Tarihi Belli Oldu

Global teknoloji lideri Xiaomi, her sene 6 Nisan’da kuruluş yıldönümünü kutlamak ve milyonlarca Mi Fana koşulsuz güven ve desteklerinden dolayı teşekkür etmek için Mi Fan Festivali düzenliyor,




Çin’le birlikte dünyadan birçok e-ticaret platformunun katılacağı Mi Fan 2020 Festivali, Türkiye’de de Hepsiburada üzerinden sunulacak kampanyalarla çok özel indirimler sunmaya hazırlanıyor. 

Şaşırtıcı promosyon teklifleri ve eğlenceli aktiviteleriyle dünya genelindeki Mi Fanların her yıl dört gözle beklediği bir etkinlik haline gelen Mi Fan Festivali’nin bu yılki teması ‘’Akıllı ürün, akıllı yaşam’’ olarak belirlendi. 




Birçok kez benzer kampanyanın gerçekleştirildiği Hepsiburada'da Mi Fanların en sevdiği sınırlı sayıdaki ürünler, yüksek indirimlerle belirli bir süre için satışa sunulacak. 


Favori ürünlerinin bu listede olup olmadığını görmek ve bu etkinliğe katılmak isteyen Mi Fanlar,Hepsiburada üzerinden 3 Nisan’dan itibaren Mi Fan Festival 2020 etkinlik sayfasından erişebilecekler. 

Mi Fanlar, Hepsiburada ve Mi.com/tr üzerinden oynanacak oyun sonucunda elde edecekleri indirim kuponları ile sınırlı sayıdaki Xiaomi ürünlerinin satın alımında indirim kodlarını kullanabilecekler.

Xiaomi den Yüzde 30’a varan indirim


Xiaomi, bu sene Mi Fan Festivali boyunca heyecan verici ürünler ve inanılmaz indirimler sunacak. 

Mi Fanlar, Xiaomi'nin en çok satan modelleri arasında yer alan; Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 8 ve Mi 9T’ye indirimli fiyatlar üzerinden erişebilecekler. 

Çok sevilen Mi Smart Band 4, Mi True Wireless kulaklık, Mi Box S ve daha fazla ürün yüzde 30'a varan indirimlerle Hepsiburada'da yer alacak.


İlk 6 ay ekran değişim garantisi

Ayrıca Mi Fan Festivali kapsamında bir başka sürpriz ise 1-9 Nisan arası tüm Xiaomi yetkili satıcılarından Xiaomi Türkiye Garantili cep telefonu alan ve etkinleştiren kişiler, 6 ay içerisinde tek seferlik ücretsiz ekran değişim hakkına sahip olacaklar. Kullanıcılar detaylı bilgi için mi.com/tr websitesi içerisindeki “Ayrıcalıklı Servis” bölümünden detaylı bilgi alabilirler.

Mi Fan Festivali Hakkında

Yolculuğuna 6 Nisan 2010'da 13 kişinin olduğu küçük bir odada başlayan Xiaomi, 10 yıllık hızlı bir gelişmenin ardından en genç Fortune Global 500 şirketi ve dünyanın dördüncü en büyük akıllı telefon markası haline geldi.Xiaomi, her yıl 6 Nisan’da kuruluş yıldönümünü kutlamak ve milyonlarca Mi Fana tereddütsüz güven ve desteklerinden dolayı teşekkür etmek için Mi Fan Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. Mi Fan Festival’i, şaşırtıcı promosyon teklifleri ve eğlenceli aktiviteleriyle dünya genelindeki Mi Fanların her yıl dört gözle beklediği bir etkinlik haline geldi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area