Ads Area

Believe Grubu Dmc (Doğan Music Company)’Ye Ortak Oluyor

Sanatçı merkezli bir dijital müzik platformu olan Believe Grubu, Türk Müzik Endüstrisine yatırım yapıyor. 


Bu bağlamda, Believe Grubu Türkiye'nin en önemli müzik prodüksiyon ve dağıtım şirketlerinden Doğan Müzik Yapım ve Ticaret A.Ş. (DMC)’ye ortak oluyor.




Yeni ortaklıkla ilgili 17 Nisan 2020 tarihinde ön sözleşmeyi imzalayan Doğan Grubu, Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirimde bulundu ve gerekli kanuni işlemler için start verdi.

DMC Genel Müdürü Samsun Demir konuyla ilgili olarak “Korona ile mücadele edilen bu zor günlerde müzik sektörümüze katkılarda bulunmak için bir yabancı yatırımcının ülkemize güven duyarak gelmesi her yönüyle büyük önem arzediyor. Bunun için heyecanlıyız. Sektörümüz için hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Doğan Music Company (DMC) Hakkında:


2000 yılında kurulan Doğan Music Company (DMC), müzik sektörünün en önemli müzik şirketlerinden biri olarak birçok müzik şirketinin dijital ve fiziki dağıtımını yaparken, kendi bünyesinde önemli sanatçı ve grupla çalışıyor.


Believe Grubu Hakkında:


Believe Grubu, bağımsız sanatçıların ve yapım şirketlerinin ürünlerini dünya çapında yasal müzik platformlarında dağıtmalarını ve tanıtmalarını sağlamak için müzik ve internet uzmanları tarafından 2005 yılında Paris'te kuruldu. 45 ülkede 1.300'den fazla çalışanı ile grubun misyonu, sanatçılara kariyerlerinin her aşamasında, saygı ve uzmanlık, hakkaniyet ve şeffaflıkla, dünyadaki tüm yerel pazarlarda en iyi hizmeti sunmak ve gelişmelerini desteklemektir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area