Ads Area

Samsung ankastre setlerinde yüzde 20 indirim

Mart ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında Samsung marka ankastre fırın, ocak ve davlumbazı aynı anda satın alarak üçlü set oluşturanlara, ankastre üçlü setin KDV dâhil satış fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim yapılacak.



Samsung Electronics, yeni ankastre seti almak isteyenler için “Ankastre Setlerde Yüzde 20 İndirim Kampanyası” başlatıyor. 

Mart ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında Samsung yetkili bayileri ve https://shop.samsung.com/tr/ web sitesinde üzerinden Samsung marka ankastre fırın, ankastre ocak ve ankastre davlumbazı aynı anda satın alarak üçlü set oluşturanlar, ankastre üçlü setin KDV dâhil satış fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim fırsatından faydalanacak. 

KAMPANYA KOŞULLARI 
Kampanya, Samsung Electronics İstanbul Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti (“Samsung”) tarafından ithal edilen ve kampanyaya katılan tüm Samsung yetkili bayilerinden ve shop.samsung.com/tr/ web sitesi üzerinden 01.03.2020 - 31.03.2020 tarihleri arasında satın alınmış kampanyaya dâhil olan tüm Samsung marka ankastre fırın, ankastre ocak, ankastre davlumbaz ürün (‘Ürün/ler’) modelleri için geçerli olup; 

tüketiciler (“Katılımcı”) belirtilen ankastre grubu ürünlerinden ankastre fırın, ankastre ocak ve ankastre davlumbazı aynı anda satın alarak üçlü set oluşturdukları takdirde kampanyadan yararlanarak, ankastre üçlü setin (ankastre fırın, ankastre ocak ve ankastre davlumbaz) KDV Dahil satış fiyatı üzerinden %20 indirim fırsatı yakalayacaklardır. 

Kampanya kapsamındaki ürün model ve renkleri stoklarla sınırlıdır. Stok Adedi: 4000 Kampanya, diğer Samsung kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanyadan tacirler ve ticari unvan sahipleri yararlanamaz. 

Kurumsal satın alınan Ürünler kampanya kapsamı dışındadır. Her katılımcı Kampanya’dan yalnızca 1 kez faydalanabilir. Katılımcı bilgileri kampanya amacına uygun olarak 3. kişilerle paylaşılacaktır. Ürünler’in teslimatı satışı gerçekleştiren 3. tarafça yapılacak olup, Samsung sorumlu değildir. 

Verilen adres bilgilerinin yanlış olmasından kaynaklanabilecek ve/veya tüketiciden kaynaklanan tüm sair sorunlar sebebiyle teslimatın geç veya hiç yapılamamasından münhasıran Katılımcı sorumlu olacaktır. 

Samsung, kampanya şartlarında istediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar, değişiklikler web sitesinde duyurulur. Kampanya, Türkiye sınırları dâhilindedir.

Ads Area