Ads Area

Nokia Telefonlara iF DESIGN Awards 2020’de 6 Ödül

Nokia telefonların ana merkezi HMD Global, altı Nokia telefonunun iF DESIGN™ Awards 2020’de sıra dışı tasarım ödülüyle onurlandırıldığını duyurdu.



İskandinav mirasını taşıyan seçkin telefonları dünyadaki tüm hayranlarımıza geniş fiyat yelpazesinde sunma taahhüdünü sürdüren Nokia telefonlar arasında ödül alanlar şöyle sıralandı: 

Akıllı telefonlar 
• Nokia 7.2 • Nokia 1 Plus  

Temel fonksiyonlu telefonlar 
• Nokia 105 • Nokia 110 • Nokia 800 Tough • Nokia 2720 Flip 

HMD Global'in Üst Düzey Ürün Yetkilisi Juho Sarvikas şunları söyledi: “Her şeyin birbirinin aynısı olduğu bir pazarda Nokia telefonların, İskandinav kökenlerimizden ilham alan saf ve heyecan verici tasarımlarıyla öne çıkması hep istediğimiz bir şeydi. 

Bu ödüller, tasarım ve malzeme işçiliği konusunda inovasyona bağlılığını sürdüren etkileyici tasarım ekibimize yakışır bir gösterge oldu. 

Uluslararası tasarım topluluğunun, ekibimizin sıra dışı yeteneğini fark etmiş olmasından memnuniyet, geçtiğimiz sene içinde ekibimizin ortaya koyduğu işlerle gurur duyuyoruz.” Her bir Nokia telefonun DNA’sına, İskandinav tasarım uzmanlığıyla birleşen öğrenimi kolay kullanıcı deneyimi işlendi. 

Işığı yayan saten cam arka yüzeyiyle Nokia 7.2, kompakt boyutu ve uçtan uca ekranıyla Nokia 4.2, kaymayı önleyen kaplaması ve lastikle kaplı kenarlarıyla Nokia 800 Tough gibi tüm ürünlerde aynı seçkin tasarım ilkeleri uygulanıyor. 

 iF DESIGN™ Awards, dünyanın en eski bağımsız tasarım kuruluşu iF International Forum Design GmbH tarafından gerçekleştirilir. Bu sene 78 bağımsız tasarım uzmanından oluşan jüri, tüm dünyada 56 ülkeden gelen 7.000’den fazla adayı inceledi.

Ads Area