Ads Area

Eski Bilgisayarını vatanbilgisayara geitir yeniyi 2020 TL indirimle götür

Çalışır durumdaki eski bilgisayarınızı Vatan Bilgisayar mağazalarında 2020 TL’ye geri alıyor, yeni alacağınız Microsoft Office paketi eklenmiş seçili bilgisayarın fiyatından düşüyor





Çalışır durumda eski bilgisayarınızı Vatan Bilgisayar mağazalarında 2020 TL’ye geri alıyoruz, yeni alacağınız Microsoft Office paketi eklenmiş seçili  acer,asus,hp, lenovo markalı bilgisayarın fiyatından düşüyor. 

Kampanya “Eski Bilgisayarınızı 2020 TL ye geri alım kampanyası” 18 Şubat 2020 – 31 Mart 2020 tarihleri arasında Vatan Bilgisayar mağazalarında geçerlidir. 


Geri alım yapılan bilgisayar çalışır vaziyette olmalıdır. (Notebooklar adaptörü ile birlikte getirilmelidir.) Geri alım yapılan bilgisayarın yerine alınabilecek olan ürünler sadece aşağıda belirtilen modeller olup stoklar ile sınırlıdır. 

Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Geri alım bedeli olan 2020 TL, sadece aşağıda modeli belirtilen bilgisayarlarda “Office Ev ve Öğrenci İndirilebilir Lisans” (KOD : 79G-05017) ile birlikte alındığında kullanılabilecektir. Başka ürün grupları alımında geçerli değildir. 

Her Tüketici kampanyadan İade ettiği bir adet çalışır durumda olan eski bilgisayarının yerine aşağıda belirlenen modellerden bir adet alabilir . İndirim çeki kullanımında miktar bölünemez; indirim çeki bedeli nakdi olarak talep edilemez. 

Satın alınan ürünün iade edilmesi durumunda tüketici bu kampanya sebebiyle kazandığı indirim çeki hakkından feragat etmiş sayılır ve yeniden tanımlama yapılmaz. 

Detaylar vatanbilgisayar mağazaları ve vatanbilgisayar.com dadır.

Ads Area