Ads Area

2019 yılının zirvesinde Galaxy S10 ve Galaxy Note10 serisi yer aldı

Samsung’un akıllı telefon dünyasına damga vuran Galaxy ailesinin en güçlü üyeleri 




Galaxy S10 serisi ve Galaxy Note10, Note10+ modelleri, 2019 yılı ve hatta 2020 yılı için dahi en iyi telefonlar arasında gösterilmeye devam ediyor. 


Samsung’un akıllı telefon dünyasına damga vuran Galaxy ailesinin en güçlü üyelerine dünyanın önde gelen yayınları ve inceleme enstitüleri tarafından adeta övgüler yağıyor. 

2019 yılında yapılan incelemeler ve kazanılan ödüllerin de gösterdiği gibi Samsung, mobil cihazlar için her zaman nefes kesen yeni inovasyonlar ve tasarımlarda öncü olmaya devam ediyor. 

Ekran konusunda birçok açıdan çığır açan Samsung, yaratıcı olmak ve eğlenmek için en kaliteli telefonlara sahip olmak isteyen kullanıcılara farklı seçimler sunmaya devam ediyor. 

Samsung Galaxy S10, sektörün önde gelen standart belirleyicisi DisplayMate tarafından yapılan performans testlerinde tüm kategorilerde yüzde 100 tam not aldı. 

Böylelikle bu güçlü akıllı telefon DisplayMate’in şimdiye kadarki en yüksek A+ derecesine layık görüldü. Galaxy S10 serisinin 6,4 inç Quad HD+ AMOLED Sonsuz-O Ekran’ına sahip en güçlü üyesi Galaxy S10+ akıllı telefonun da 2019 yılının en iyi telefonları listesinde “zirvede” yer alması şaşırtıcı olmadı. 

2019 yılı ayrıca Samsung Galaxy Note10+ için de çok iyi bir yıl oldu. “En İyi Akıllı Telefon Ekranı Ödülü” ile DisplayMate tarafından da kabul gören telefon, medyada yapılan incelemelerde olumlu geribildirimler aldı. 

2019’da aldığı ödüllerle kendisinden söz ettiren Galaxy Note10 ve Note10+ sadece ekranıyla değil, adeta imzası haline gelen S Pen'in kullanışlılığı ve çok yönlülüğüyle de övgüleri topladı. 

Galaxy Note10+ ayrıca bağımsız performans ölçümcüsü DxOMark tarafından yapılan bir testte de yılın en yüksek puanını aldı. 


Bağımsız Tüketici Birliği yayını Which? tarafından yapılan testler sonucunda Galaxy S10 modeline en kârlı alışveriş anlamına gelen “Best Buy” onay rozeti verildi.  

2020 yılı için de hala en iyi akıllı telefonlar olarak gösteriliyorlar 

İnceleme ve araştırma enstitüleri tarafından yapılan bu değerlendirmelerin yanı sıra Samsung’un Galaxy S10 serisi ile Galaxy Note10 ve Note10+ modelleri dünyanın önde gelen yayınları tarafından da sayısız övgüler ve değerlendirmeler aldı.

İşte o değerlendirme ve ödüllerden bazıları: 
 - TechRadar yaptığı son değerlendirmesinde Samsung Galaxy S10 ve S10+ akıllı telefonlarını 2020 yılında da hala en iyi akıllı telefonları olarak gösterdi. 
- Aynı şekilde Trusted Reviews da Samsung Galaxy S10 ve S10+ akıllı telefonlarının 2020 yılı için de hala “Her Açıdan En İyiler” olduğunu belirtti. 

- T3 de 2020 yılında Samsung Galaxy S10+ akıllı telefonunu “En İyi Android Telefonlar 2020” listesinde bir numara olarak gösterdi. 

- Samsung Galaxy S10+, TechRadar tarafından düzenlenen “Tüketicilerin Mobil Tercihi Ödülleri 2019” etkinliğinde “Yılın Akıllı Telefonu” seçildi. 

- CNET’in yılın en iyi teknoloji ürünleri değerlendirmesinde Galaxy Note10 “Editörün Tercihi” oldu. 
- ZDNet; Galaxy Note10 ve the Galaxy S10’u en iyi 10 akıllı telefon listesinde gösterdi.
- PhoneArena’nın düşük ışıkta kamera performansı testinde Galaxy Note10+, önde gelen diğer üç telefona kıyasla en yüksek notu aldı. 

 - PC Mag; Galaxy S10e ve Galaxy Note10+ telefonlarını 2019 yılının en iyi 10 akıllı telefonları arasında gösterdi. 
- Digital Trends tarafından yapılan değerlendirmede Samsung Galaxy Note10+, 10 üzerinden 9 puan aldı. 
- Trusted Reviews tarafından yapılan değerlendirmede ise Samsung Galaxy Note10+ “En İyi Büyük Telefon Kamerası” kazananı olurken Samsung Galaxy S10+ “En İyi Telefon Kamera Ekranı” kazananı oldu. 
 - Expert Reviews’in değerlendirilmesinde de Samsung Galaxy S10+, 2019 yılının en iyi akıllı telefonu seçildi. 
 - News18 ev sahipliğinde Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de yapılan Teknoloji ve Otomobil Ödülleri’nde Galaxy Note10+, “tartışmasız” 2019 yılının en iyi akıllı telefonu seçildi.

Ads Area