Ads Area

Monster Notebook 10. nesil işlemcili Huma H4 V3 satışa sundu

Monster Notebook, işte ve ofiste çalışırken güç ve performanstan vazgeçemeyenler için geliştirdiği Huma serisi notebookların, 10. nesil işlemcili Huma H4 V3 serisini satışa sundu. 





Türkiye’nin müşteri memnuniyeti en yüksek bilgisayar markası Monster Notebook’un çalışırken ileri seviye performansa gereksinim duyan kullanıcılar için geliştirdiği notebook serisi Huma’nın 10. nesil işlemcili Huma H4 V3 serisini satışa sunuldu. 

Donanım özellikleri ve hafifliği ile ön plana çıkan Huma notebooklar çalışırken yüksek performansa ihtiyaç duyanların güce her yerde erişebilmelerini sağlıyor. 


Monster Notebook’un performansı ve taşınabilirliği ile fark yaratan notebook serisi, ismini efsanevi Huma kuşundan alıyor. Süresiz uçma kabiliyetiyle göklerden inmeyen efsanevi Huma kuşunun gücünü ve asaletini temsil eden notebooklar ince, hafif ve güçlü olması ile ön plana çıkıyor.

 1 kg ağırlığında ve 14 inç Full HD IPS ekranlı Huma H4 V3 serisi, 10. nesil işlemcisi ve özelleştirilebilir 8 GB veya 16GB hafızası ile profesyonellerin performans gerektiren tüm yazılım ve uygulamaları kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde kullanabilmelerini sağlıyor. 

 Özelikle video render, karmaşık matematiksel hesaplama gibi işlemlerin mobil platformda kısa sürede tamamlanmasını sağlayan donanım bileşenleri, NVIDIA’nın CUDA destekli ekran kartlarıyla değer kazanıyor. 

 Huma H4, yüksek parlaklığa sahip Full HD IPS ekranı ile eşsiz bir görüntü kalitesi sağlarken fotoğraf ve video düzenleme yazılımları kullanan tasarımcıların ek bir monitör kullanma gereksinimini ortadan kaldırıyor. 

Donanım kaynaklarını ve yazılım performansını en iyi şekilde bir araya getirerek kendi sınıfındaki en iyi görsel deneyimi sunan Huma H4 V3 serisi, siyah ve gümüş renk seçenekleri ile estetik bir tasarıma sahip. 

Yalnızca 17.1mm kalınlığında ve magnezyum alaşımlı kasaya sahip Huma H4 V3 serisi, 8 saate varan pil ömrü ile kullanıcılara kesintisiz bir deneyim sağlıyor.

Huma H4 V3 notebooklar, Monster Notebook’un sunduğu diğer tüm modeller gibi satın alma aşamasında özelleştirilebilir donanım konfigürasyonu seçeneği ile kullanıcı beklentilerine en uygun özelliklerde satın alınabiliyor. 

İlk 30 gün içinde ekranda oluşabilecek ölü piksellere karşı panel değişimi garantisi ve çalıştırılamayan yazılım olursa ilk 15 gün içinde iade garantisi bulunan Huma H4, diğer Monster Notebook’lar gibi iki yıl garanti ve ömür boyu süren 6 ayda bir ücretsiz bakım garantisi ile satışa sunuldu.

Ads Area