Ads Area

Logitech G’den oyun tutkunlarına özel %20 indirim

Logitech G’den oyun tutkunlarına yarıyıl tatiline özel %20 indirim!



Logitech G, 15 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında tüm oyuncu ekipmanlarında yarıyıl tatiline özel %20’ye varan indirim fırsatları sunuyor. 


Oyun teknolojileri ve ekipmanlarının lider markası Logitech G, başta öğrenciler olmak üzere tüm oyun tutkunlarını sevindirmek amacıyla yarıyıl tatilini özel bir indirimle karşılıyor. 

15 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında, kulaklık, mouse, klavye, direksiyon gibi tüm oyuncu ekipmanlarında %20’ye varan indirim fırsatları sunan Logitech G, tatilin tadını oyun oynayarak çıkarmak isteyenleri mutlu ediyor. 

Logitech G’nin oyun deneyimini mükemmelleştiren ürünleri, kendisi veya yakınları için hediye almak isteyenler için de çok çeşitli alternatiflerle ön plana çıkıyor. 

Kullanıcılar, 15 Ocak tarihinden itibaren Logitech G’nin tüm ürünlerinde geçerli %20’ye varan indirimlerden seçkin teknoloji mağazalarında yararlanabilecek.

Logitech G Hakkında 

Logitech G, Logitech International’ın markası olan, PC ve Konsol oyun ekipmanları alanında dünya lideridir. Logitech G, yenilikçi tasarım, gelişmiş teknolojiler ve oyun oynamak için derin bir tutkuyla mümkün olan en üst düzey klavye, mouse, kulaklık, mousepad ürünlerinin yanı sıra direksiyon ve joystick gibi simülasyon ürünleriyle de her seviyedeki oyuncuya hizmet veriyor. 

1981 yılında kurulan Logitech International; hisseleri SIX Swiss Exchange (LOGN) ve Nasdaq Global Select Market’te (LOGI) işlem gören halka açık bir İsviçre şirketi. 

Logitech Türkiye’deki distribütörü Pentadır.

Ads Area