Ads Area

Kingston Technology, CES 2020’de Yeni Ürünlerini Tanıttı

Bellek ürünleri ve teknoloji çözümleri alanlarında dünya lideri Kingston Technology Company Inc.'in Flash bellek iştiraki Kingston Digital, Inc., tüketicilere ve kurumsal müşterilere yönelik yeni ürünlerini CES® 2020'de kullanıcıların beğenisine sunuyor. 




Sektör lideri, yüksek performanslı, güvenilir ve tutarlı ürünler sunan Kingston, bu yıl da bu geleneğini sürdürüyor. 

Şirket; UHS-II modelleri de dahil olmak üzere yeni Canvas Plus Flash kartlarını, tüketicilere yönelik yeni nesil NVMe PCI 4.0 SSD’lerini ve veri merkezleri için NVMe PCIe performans çözümlerini CES 2020’de ziyaretçilerle buluşturuyor.  

Kingston’ın fuarda sergilediği ürünler ise şöyle; 
 Canvas Plus Flash kartlar: UHS-II özelliğine, yüksek kapasite ve yüksek hıza sahip yeni modellerin yanı sıra Canvas Plus serisinin maksimum hızını destekleyecek şekilde geliştirilen MobileLite Plus okuyucular da tanıtılan ürünler arasında yer alıyor.

 NVMe PCIe Gen 4.0 M.2 SSD: Kingston’ın bu yıl içinde piyasaya süreceği, tüketicilere yönelik ilk Gen 4.0 NVMe SSD modeli CES 2020’de gösterilecek. 

Gömülü Ürünler: Kingston’ın günlük kullanıma yönelik tüketici ürünleri tanıtılacak. Veri merkezleri için U.2 ve M.2 biçimlerinde NVMe SSD’ler: Temel performans kriteri olarak tahmin edilebilir düşük gecikme süreleri ve giriş çıkış tutarlılığını ön plana alan modeller sunulacak. 

Yeni modeller dahili sürücü yuvası genişletmeleri, hiper ölçekli veri merkezi sunucuları ve yüksek performanslı depolamaya ihtiyaç duyan bulut hizmeti sağlayıcıları için geliştirildi. 

Veri merkezleri için SATA SSD (DC450R, DC500R) kapasite eklentisi: Bulut hosting şirketleri ve daha fazla depolama alanına ihtiyaç duyan diğer veri merkezleri için 7,68 TB kapasiteli SSD. “Kanalın lider bellek çözümleri tedarikçisi olarak müşterilerimize en iyi ürünleri sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.” diyen Kingston Pazarlama Direktörü Craig Tilmont sözlerini şöyle sürdürüyor: 

“CES, neler üzerinde çalıştığımızı ve önümüzdeki yıl neler sunacağımızı paylaşmak için harika bir zaman. Bellek kartlarından en son SSD’lere, giyilebilir ürünlerden akıllı cihazlara kadar her yerde Kingston’ın imzası var.”

Ads Area